Veerhoekpolderweg 6 4501 NM Oostburg

150m2
Wonen
5
Kamers
4590m2
Perceel
1951
Bouwjaar
Ontdek het beste van beide werelden in Oostburg! Deze prachtige woonboerderij, gelegen aan de Veerhoekpolderweg 6, biedt u de unieke mogelijkheid om te genieten van het rustige buitenleven op een royaal perceel van 4591 m2, terwijl u toch binnen 2 km van de stad bent. Oostburg, een bruisende gemeente, heeft alles te bieden op het gebied van onderwijs, sport en cultuur. Maar dat is nog niet alles! De veerhoekpolder zelf is een adembenemende omgeving die u elke dag opnieuw zal betoveren.

Ontdek Oostburg en zijn voordelen. Hier is een gemeente die leeft en groeit, met uitstekende scholen die zorgen voor de toekomst van uw kinderen. Sportliefhebbers vinden hier een scala aan mogelijkheden om actief te blijven, van sportverenigingen tot moderne faciliteiten. Cultuurliefhebbers zullen zich hier ook thuis voelen, met een bloeiend cultureel centrum en tal van evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. Bovendien beschikt Oostburg over uitstekende voorzieningen, waaronder een modern ziekenhuis, wat deze gemeente uiterst aantrekkelijk maakt voor elke levensfase.

Welkom in woonboerderij 't Veerhofke, een juweeltje in de Veerhoekpolder. Deze ruime woning omvat vier slaapkamers en biedt alle ruimte voor uw gezin. Het erf is ideaal voor paardenhouders en voegt een extra dimensie toe aan het buitenleven. U zult versteld staan van de prachtige ligging, met een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte polderlandschappen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om nog meer grond bij te kopen, tot wel 4000 m2 extra, zodat u optimaal kunt genieten van uw landelijke droom.

Begane grond
Betreed de woning via de achterdeur en word verwelkomd in een sfeervolle bijkeuken die leidt naar een ruime leefkeuken met schuifpui. Geniet van het panoramische uitzicht over de polder terwijl u uw maaltijden bereidt. De woonkamer annex eetkamer biedt volop ruimte voor ontspanning en gezelligheid, en de aanwezige kelder voegt extra bergruimte toe.


Eerste verdieping
Op de eerste verdieping wachten maar liefst vier ruime slaapkamers op u, samen met een badkamer voorzien van douche en wastafel, en een apart toilet. Dankzij het dubbelglas en de rolluiken aan de voor- en zijkant, is uw comfort gegarandeerd. En via een vlizotrap heeft u toegang tot de vliering voor extra bergruimte.


Details
U hoeft zich geen zorgen te maken over de bestemming, aangezien deze woning met erf een woonbestemming heeft en de agrarische bestemming niet langer van toepassing is. Bovendien beschikt het perceel over twee praktische schuren: een grote schuur met geïsoleerde, stalen dakconstructie en toegang voor groot materieel, en een wat kleinere schuur voor opslag van kleinere materialen.

Omringd door een prachtig aangelegde tuin met gazon, geniet u hier van absolute privacy en een adembenemend uitzicht op elk moment van het jaar. De grote moestuin aan de voorzijde van het erf voegt een extra vleugje landelijke charme toe.

Grijp deze zeldzame kans om te wonen op een idyllische locatie, omgeven door rust en natuur, met alle voorzieningen van Oostburg binnen handbereik. Wacht niet langer en maak uw droom waar in deze woonboerderij aan de Veerhoekpolderweg 6. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Dit is uw kans op het perfecte plattelandsleven in Oostburg!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.633
Aangeboden sinds
18 juli 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1951
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
4590 m2
Inhoud van de woning
816 m3
Oppervlakte externe bergruimte
435 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
90 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, kabel-tv, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview