Julianastraat 35ABCD 2202 KC Noordwijk

347m2
Wonen
16
Kamers
381m2
Perceel
1935
Bouwjaar
Opzoek naar zeer veel woonruimte (347m2) of een interessante investering? Wij mogen aanbieden een bijzonder object nabij strand, zee en boulevard! Deze voormalige boerderij is grondig onderhanden genomen en biedt verschillende mogelijkheden. Door de aanwezige ruimte opnieuw en doordacht in te delen is er een ruime woning gecreëerd met 4 appartementen, waarvan 1 op de begane grond en 3 op de 1e verdieping. Daarnaast biedt de bestaande ruimte en indeling de mogelijkheid om nog een 5e appartement en een studio te realiseren!

En de ligging? Die is top! Op een steenworp afstand van het strand, de zee en de duinen! De voormalige boerderij is gelegen in het gemoedelijke dorpshart van Noordwijk. Het centrum annex winkelgebied met een diversiteit aan winkels en terrassen ligt op loopafstand evenals de boulevard met een keur aan restaurants en beach-clubs!

Entree
Middels de eigen oprit met parkeergelegenheid is er toegang tot het ruime perceel (381m2) en de gedeelde entree met toegang tot de woning en de 4 appartementen.

De woning
Via de zij-entree is er toegang tot de hal. Van hieruit zijn de woonkamer, de keuken, de trap naar de 1e verdieping, de toiletruimte en de meterkast toegankelijk.
De woonkamer is ruim bemeten en kijkt uit over de straatzijde. De ruimte heeft meerdere raampartijen en een lichte afwerking van de wanden.

De keuken is een lichte ruimte met meerder raampartijen, een plavuizenvloer en een L-vormige opstelling (2018). De opstelling is uitgevoerd met zowel boven- als onderkasten en is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat, oven, geïntegreerde afzuiginstallatie en rvs spoelbak. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken en de kelder. In de bijkeuken is het mogelijk om extra witgoed te plaatsen en via deze ruimte is er toegang tot een kleine buitenplaats.

Achter de keuken bevindt zich een kantoorruimte. Van hieruit is er, middels een deur, toegang naar de gezamenlijke entree met de appartementen. In de gezamenlijke entree is ruimte gemaakt voor 2 wasmachines welke voor gezamenlijk gebruik zijn.

Mogelijkheid studio
Via de bijkeuken is er toegang tot de ruimte welke als studio in gebruik genomen kan worden. Deze (slaap)kamer (ca. 27m2) beschikt over een eigen badkamer, toilet en wastafel. De kamer heeft een nette afwerking en heeft tevens toegang tot de achtertuin.

De eerste verdieping
De vaste trap in de hal komt uit op de 1e verdieping met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.
De slaapkamers zijn beiden aan de voorzijde gelegen, zijn ruim bemeten en hebben een nette afwerking en ramen met draai-kiepsysteem.
De badkamer heeft een kunststofvloer, toilet, bidet, wastafel en bad met douchegelegenheid.

Mogelijkheid 5e appartement
Via een portaal is er toegang tot een aparte ruimte met hierin geplaatst 2 CV-installaties (Intergas 2010-2012) welke in gebruik zijn voor alle ruimtes. Aansluitend hierop is er de ruimte (ca. 27m2) met mogelijkheid tot het realiseren van een 5e appartement. Deze ruimte is tevens toegankelijk via de gezamenlijke entree op de benedenverdieping. De ruimte heeft tot beschikking een slaapgedeelte, eenvoudig keukenblok, badkamer met toilet, wastafel en douchegelegenheid. Middels een trap is er toegang tot een bovenkamer.

De achtertuin
Deze is gelegen op het zuidwesten (8.40x9.85) is loopt door vanaf de eigen oprit. De oprit biedt plaats aan 4 auto’s en heeft een garage (3.40x6.12) met elektra.

De reeds 4 gerealiseerde appartementen:
- Hebben allen een eigen (huis)nummer A-B-C-D en eigen brievenbus
- Zijn via centrale entree toegankelijk
- Op de 1e verdieping zijn via de trap in de gezamenlijke entree bereikbaar
- Hebben ieder een elektrische boiler (Daalderop 50L)
- Hebben ieder een woon-slaap- en keukengedeelte en een eigen badkamer
- Zijn momenteel verhuurd

Appartement A: ca. 40m2
Dit appartement is gelegen op de begane grond en heeft een eigen entree. Het appartement bestaat uit een woon en afgescheiden slaapgedeelte, een badkamer met staand toilet, wastafel en douchegelegenheid. Het appartement heeft een Vaillant geiser voor (2018) voor warmwatervoorziening en een aansluiting voor de wasmachine.

Appartement B: ca. 54m2
Dit appartement bevindt zich op de 1e verdieping en is vanaf de voorzijde gezien gelegen de linkerzijde van de woning. Het appartement heeft zowel aan de zij-als achterkant een raampartij en een slaapkamer op de 2e verdieping.

Appartement C: ca. 43m3
Dit appartement bevindt zich op de 1e verdieping, in het midden van de 3 appartementen. Het appartement heeft 2 raampartijen aan de achterzijde en een slaapkamer op de 2e verdieping.

Appartement D: ca. 45m2
Dit appartement bevindt zich op de 1e verdieping en is vanaf de voorzijde gezien gelegen aan de rechterzijde van de woning. Het appartement heeft een raam aan de achterzijde en een slaapkamer op de 2e verdieping.

Het pand heeft spouwmuurisolatie, grotendeels dubbelglas en zowel houten- als kunststof kozijnen. In 2018 is het dak van de woning grondig nagekeken en waar nodig gerepareerd.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.839
Aangeboden sinds
30 juli 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
381 m2
Inhoud van de woning
1255 m3
Oppervlakte externe bergruimte
40 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
18 m2

Indeling

Aantal kamers
16
Aantal slaapkamers
9
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview