Verkocht OV

Peuterdijk 44a 3249 AW Herkingen

181m2
Wonen
6
Kamers
9810m2
Perceel
1680
Bouwjaar

Geschakelde woonboerderij met royale schuur aan de Peuterdijk 44a, Herkingen

Nabij Grevelingenmeer en Slikken van Flakkee

Unieke Gelegenheid: Ontdek deze karaktervolle woonboerderij op een royaal perceel van 9810 m2 eigen grond, gelegen aan de Peuterdijk 44a in Herkingen

Ruimte en Rust: Geniet van de ruimte en rust die deze geschakelde woonboerderij te bieden heeft, ideaal voor wie op zoek is naar een landelijke omgeving om te wonen of te ontspannen.

Renovatiemogelijkheden: Deze woning biedt talloze mogelijkheden voor renovatie en modernisering, waardoor u de kans krijgt om uw droomhuis te creëren, precies zoals u het wilt.

Authentieke Kenmerken: De woonboerderij behoudt zijn authentieke charme en biedt tegelijkertijd een solide basis voor toekomstige renovaties, waardoor u een perfecte mix krijgt van geschiedenis en modern comfort.

Natuurlijke Omgeving: Omgeven door een prachtig landschap, biedt deze locatie de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid van het platteland, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

Interesse?: Neem vandaag nog contact op met Van Alphen Makelaardij voor meer informatie over deze unieke kans om eigenaar te worden van deze woonboerderij en uw dromen waar te maken!
Begane grond
entreehal, trap, werkkamer, cv ruimte, toilet en badkamer, woonkamer en keuken, de aangeboude schuur is inpandig bereikbaar

Eerste verdieping
overloop, drie slaapkamers en een tweede toilet

Tweede verdieping
royale zolder bereikbaar middels een vaste trap

Details

Uniieke locatie nabij het Grevelingenmeer en de slikken van Flakkee

- pand uit de 17de eeuw

- nieuw dak op de woning

- zonnepanelen (huur)

- nieuwe cv ketel (huur)

- 8500m2 weiland

- 5 slaapkamers

- paardenstallen

- ongekende mogelijkheden

Slikken van Flakkee:
Grazende Fjordenpaarden kijken je vanonder lange wimpers aan terwijl ze losjes met hun staarten zwiepen. Heckrunderen en Schotse hooglanders liggen loom te rusten aan een waterpoel. De Slikken van Flakkee is een enorm uitgestrekt, soms ruig savanne-landschap waar rust heerst voor de grote kuddes dieren die hier leven.

Het gebied vormt de natuurlijke overgang tussen de Grevelingen en het eiland. In het najaar maakt de zeekraal dieprode eilandjes in het water en in het voorjaar brengen orchideeën en parnassia kleur in het landschap.

Begluur de bijzondere dieren vanaf de wildarena, spot tientallen soorten watervogels en neem een verfrissende duik in het grootste zoutwatermeer van West-Europa. De weidsheid geeft je een bevrijdend gevoel. Helemaal als de zeearend besluit over te vliegen.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.861
Aangeboden sinds
12 maart 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1680

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
9810 m2
Inhoud van de woning
970 m3
Oppervlakte externe bergruimte
27 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
92 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview