De Maccabae 2 7021 ZA Zelhem

215m2
Wonen
3
Kamers
717m2
Perceel
1994
Bouwjaar
dorpsvilla - rust en privacy – wellness

Je bent erg gesteld op je privacy maar liever niet te ver van de bewoonde wereld? Je houdt ervan na een hectische werkdag ongestoord te relaxen aan of in je eigen zwembad. Of in je eigen sauna. Of je lekker uitleven in je eigen fitnessruimte. De luxe vrijstaande woning op De Maccabae 2 in Zelhem biedt je deze kansen in combinatie met een unieke ongestoorde ligging!

De moderne, strakke villa heeft alles in zich voor een comfortabel woonklimaat. We hebben het zwembad al genoemd maar wat denk je van twee buitendouches, een infraroodsauna, Finse sauna, whirlpool en jacuzzi? En ook een heuse fitnessruimte en een wellness-achtige badkamer. Aan extra woonluxe in de vorm van slimme domotica is ook gedacht, alsook een fraaie schouw met haard, makkelijke schuifpuien, grote woonkeuken en een ruime tuinkamer, allemaal in direct contact met de heerlijke tuin die enorm veel privacy biedt.

De villa ligt in een prachtige wijk op loopafstand van het centrum met supermarkten, winkels en talloze restaurantjes. U waant zich zowel in en buiten de woning als in een oase ver van deze buitenwereld.
De grote lichtinval zorgt ervoor dat het in ieder seizoen echt heerlijk wonen is aan de De Maccabae. De op het zuiden gelegen achtertuin met zwembad geeft ultieme rust en privacy. Alles ademt comfort en ruimte.

Durf jij deze duik te nemen? Bel dan voor een vrijblijvende bezichtiging 0314 845 261.

Belangrijke kenmerken:

- bouwjaar: 1994
- staat: goed onderhouden, gereed om te betrekken
-- volledig geïsoleerd, HR CV-ketel en boiler
- woonoppervlakte: 215 m2
- perceelsoppervlakte: 717 m2
- inhoud: ca. 778 m3
- parkeren: eigen oprit en carport
- mogelijkheid tot het eenvoudig realiseren van een badkamer en slaapkamer op de begane grond.

Indeling: de woning heeft twee verdiepingen en een vliering

Begane grond: hal/entree, trapopgang, garderobe, toilet, grote tuinkamer of serre (in gebruik als werkruimte), woonkamer met haard, ruime keuken van alle apparatuur voorzien. Bijkeuken met witgoedaansluitingen, inbouwkasten en een technische ruimte. Grote berging en aangebouwd tuinhuis met openslaande deuren naar de tuin. Tuin op het zuiden met een groot zwembad, diverse terrassen en een vrijstaand tuinhuis.

1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers, fitness-ruimte, infraroodsauna, Finse sauna en grote badkamer met douchecabine, wastafel, whirlpool en jacuzzi.

2e Verdieping: vlizotrap naar ruime bergzolder

Garage: aangebouwde carport en oplaadpunt voor elektrische auto.




Leuk wetenswaardigheden:

Cultureel Bronckhorst: de ruime omgeving van gemeente Bronckhorst, waartoe Zelhem behoort, is niet alleen rijk aan natuur maar ook aan cultuur. Galeries, tentoonstellingen en theater bieden u inspiratie aan in diverse genres. Zelhem ligt middenin een uitgestrekt natuurrijk wandel- en fietsgebied waaronder Landgoed Het zand en Landgoed Slangenburg. Wilt u meer ontdekken? Kijk dan eens op de website van VVV Bronckhorst: http://www.vvvbronckhorst.nl/zie-doe-en-beleef/kunst-en-cultuur

De grote trekpleister van de Achterhoek; de stad Doetinchem bevindt zich op 10 minuten afstand van Zelhem. Doetinchem heeft o.a. één van de meest gastvrije ziekenhuizen uit de omgeving welke diverse kwaliteitskeurmerken heeft verdiend. Ook heeft Doetinchem een theater, bioscoop, gevarieerd winkelbestand en een bruisend uitgaansleven.

Voorzieningen in de directe omgeving van de woning:
De woning ligt op loopafstand van het dorpscentrum, tevens fietst u binnen enkele minuten tussen de uitgestrekte landerijen in het buitengebied.
De belangrijke basisvoorzieningen zoals supermarkten, medische praktijk en basisscholen zijn lopend en makkelijk per fiets bereikbaar.
Zelhem kent een uitgebreid winkelbestand en beschikt over een aantrekkelijke uitgaansgelegenheid met veel gezellige restaurantjes. Tevens zijn er diverse sportaccommodaties en sportverenigingen. Centrum De Brink bestaat uit een binnenzwembad, sportcentrum en een cultureel centrum.
Vanuit Zelhem zit u binnen een kwartier op de snelweg A18 die u richting het westen of naar Duitsland leidt.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.744
Aangeboden sinds
19 december 2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
717 m2
Inhoud van de woning
778 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
17 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, alarmsysteem, glasvezel, buitenzonwering, zwembad, satellietschotel, jacuzzi, rookkanaal, schuifpui, sauna

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview