Verkocht

Houtwerf 36 3451 DC Vleuten

302m2
Wonen
9
Kamers
473m2
Perceel
1992
Bouwjaar
Welkom op Houtwerf 36 in Vleuten, waar deze grote vrijstaande landelijke villa alles heeft wat je zoekt in een ruim en praktisch thuis. Gelegen aan een rustige, kindvriendelijke en doodlopende straat, is deze woning perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een plek waar rust en levendigheid samenkomen.

De woning heeft vrij uitzicht over weilanden waar zomers de koeien grazen en de ooievaar kleppert. Veel wandelpaden o.a. naar het kasteel en de bossen van Haarzuilens maken het mogelijk dichtbij huis van de natuur te genieten. Op mooie avonden raak je niet uitgekeken op de prachtige zonsondergang. Daarnaast bevind je je op loopafstand van de oude kern van Vleuten, de Haarrijnse plas en een golfbaan. Voorzieningen zoals scholen, sportvelden, zwembad, het Maximapark en het Antonius ziekenhuis zijn op korte afstand gelegen. Het station van Vleuten met een perfecte verbinding naar Utrecht en richting Den Haag ligt op 10 minuten lopen. De snelwegen A2 en A12 zijn in korte tijd bereikbaar.

Met vier of vijf slaapkamers, waarvan twee met eigen wastafel, is er genoeg ruimte voor iedereen in het gezin, en dan zijn er nog de twee extra grote kamers in het souterrain. Bij binnenkomst in de ruime hal word je begroet door een ruime en sfeervolle woon/eetkamer die uitkomt op een fraai aangelegde achtertuin. Dubbele openslaande deuren zorgen ervoor dat de leefruimte nog groter aanvoelt. Vanuit de hal is er ook toegang tot een van de slaapkamers, die vanaf de straat een eigen entree heeft en daardoor ook geschikt is voor zelfstandige praktijk- of kantoorruimte aan huis.

In de woonkamer, met voor en achter vrij uitzicht, ligt een natuurstenen vloer voorzien van vloerverwarming en straalt de open (gas)haard warmte en gezelligheid uit.

De landelijke woonkeuken aan de achterzijde van de woning heeft de gemakken van een Siemens vaatwasser en koelkast, een gaskookplaat en afzuiger (beide in 2016 vernieuwd). Via de keuken komt u ook in de achtertuin, de berging en het souterrain.

Het grote souterrain onder de gehele woning heeft 2 grote kamers, een sauna met douche en meerdere bergruimtes. Dit souterrain wordt voorzien van frisse lucht door een centraal afzuigsysteem.

De berging naast de keuken is geïsoleerd en voorzien van verwarming. Onder de berging is een kelder waar de mogelijkheid bestaat voor het aanleggen van een zwembad.

Op de eerste verdieping vind je een overloop met een separaat toilet en drie ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer toegang heeft naar een kleedkamer, groot genoeg om zonodig als extra slaapkamer te gebruiken. De badkamer van Villeroy en Boch, voorzien van vloerverwarming, is uitgerust met een douchecabine voorzien van regendouche, handdouche en massagestralen, een royaal ligbad en een fraaie wastafel.

Via de vlizotrap op de overloop kom je op de zolder. De zolder is gesplitst in twee ruimtes, een berging en een zolder. Deze woning is naast de 18 zonnepanelen uitgerust met moderne voorzieningen zoals een Nefit 9000i HR Cv-ketel (2022), geschikt voor aansluiting op een hybride warmtepomp, een Hanson centraal stofzuigsysteem S-2, een Buderus Warmwaterboiler van 135 liter en een Brink WTW unit Renovent Excellent 300 voor ventilatie van het souterrain.

Dit is een unieke kans om te wonen in een prachtige ruime villa met alle moderne voorzieningen en luxe en (bijna) alles wat je je maar wensen kan in de buurt. Aarzel niet en maak een afspraak voor een bezichtiging op dit adres.

Kenmerken:
- Energielabel A
- 18 zonnepanelen (gem. opbrengst de afgelopen 4 jaar, 6,36MwH)
- Binnen en buiten geschilderd in 2022
- Binnen en buiten messing hang en sluitwerk
- Koperen dakgoten en regenpijpen
- Meterkast voorzien van een 3 fase aansluiting
- Radiatoren begane grond vernieuwd in 2019
- Souterrain voorzien van sauna met douche

Enthousiast geworden? Bekijk de complete website van de woning via houtwerf36.nl

Wilt u meer informatie over de woning? Download dan de brochure van de woning.

MAATGEVING:
Alle maten in de brochure en van alle plattegronden zijn volgens NEN2580 normen, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.
Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien.
Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 februari 2024
Verkoopdatum
15 mei 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.629
Aangeboden sinds
12 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
473 m2
Inhoud van de woning
1285 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
65 m2

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
7
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, alarmsysteem, kabel-tv, buitenzonwering, sauna

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview