Ardennenlaan 10 5691 JN Son en Breugel

183m2
Wonen
7
Kamers
1201m2
Perceel
1967
Bouwjaar
Is uw gezin te groot geworden voor uw huidige woning en op zoek naar meer ruimte?
Op een perceel van maar liefst 1.201 m2 ligt deze ideale gezinswoning met o.a. garage, 4 slaapkamers, 2 badkamers, kantoor én multifunctionele ruimte.
Daarnaast gelegen op een unieke locatie in de directe nabijheid van de wandelbossen!
Enthousiast geworden? Plan dan snel uw bezichtiging in.
Begane grond
Begane grond:
Middels de oprit toegang tot de overdekte entree. Ruime ontvangsthal met tegelvloer, deels schoonmetselwerk/deels houten schroten, stucwerk plafond en trapopgang. Deels betegelde toiletruimte met staand toilet. Fonteintje aanwezig direct tegenover het toilet. Vanuit de hal toegang tot zowel de living als de werkkamer.
De werkkamer (ca. 7m2) is afgewerkt met houten vloer, deels stucwerk/deels behang en tevens voorzien van meterkast.
Sfeervolle en ruime L-vormige living voorzien van parketvloer, stucwerk wanden/plafond, open haard en enkele lichtspots. Veel lichtinval middels de grote raampartijen en openslaande deuren naar de tuin (deels voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken).
Vanuit de living toegang tot de dichte eetkeuken met tegelvloer en deels betegelde wanden. De lichte dubbele wandopstelling is uitgerust met 4-pits gaskookplaat, oven en koelkast. Daarnaast diverse onder- en bovenkasten en raam met zicht op de tuin (voorzien van rolluik). Aansluitend de bijkeuken met tegelvloer, uitstortgootsteen, aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en opstelling HR-combiketel Bosch 2000.

Multifunctionele ruimte:
De multifunctionele ruimte is toegankelijk middels de bijkeuken en afgewerkt met tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en grote schuifpui naar de tuin. Tevens toegang tot de nette geheel betegelde badkamer voorzien van inloopdouche, vaste wastafel, vloerverwarming (elektrisch) en inbouwspots. Deze ruimte kan uitstekend dienst doen als bijvoorbeeld hobby- of slaapkamer!

Eerste verdieping
Overloop met tapijt, gestucte wanden met houten lambrisering, stucwerk plafond, 2 inbouwkasten en toegang tot de sauna.
Vier slaapkamers respectievelijk 13.6m2, 13.3m2, 10.6m2 en 6.6m2 groot. Slaapkamer 1 is voorzien van tapijt, behang, stucwerk plafond en inbouwkasten. Slaapkamer 2 met tapijt, stucwerk wanden/plafond, inbouwkasten en vaste wastafel. De derde slaapkamer is afgewerkt met vinyl vloer, stucwerk wanden/plafond, inbouwkasten en een aansluiting voor een wastafel. Slaapkamer 4 met tapijt, deels stucwerk/deels beplankt, deur naar het balkon v.v. rolluik, dakvenster en schuifdeur naar extra bergkamer.
Deels betegelde badkamer met ligbad, vaste wastafel en staand toilet.

Tuin
Heerlijke privacybiedende tuin rondom waarvan de achtertuin op het zuidwesten. De achtertuin is voorzien van een terras aan huis, groot gazon, vaste beplanting en vijverpartij. Daarnaast zijn er nog een buitenkraantje en een houten berghok aanwezig.

Garage:
De garage (5m bij 3.8m) beschikt over elektra en verwarming en is toegankelijk middels openslaande deuren naar de oprit, deur naar de bijkeuken en deur (met rolluik) naar de tuin.

Details
- In gewilde woonwijk ‘De Gentiaan’ nabij bossen en tevens op korte afstand van allerhande voorzieningen.
- Heerlijke tuin rondom waarvan de achtertuin op het zuidwesten.
- Parkeren op eigen oprit of in de garage.
- Multifunctionele ruimte met badkamer aanwezig op de begane grond. Mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer op de begane grond.
- Werkkamer op de begane grond aanwezig.
- Woonkeuken.
- Vier slaapkamers op de eerste verdieping.
- Sauna aanwezig.
- Schilderwerk buitenzijde 2020.
- Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten. Hier is in de prijsstelling rekening mee gehouden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.508
Aangeboden sinds
16 januari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1201 m2
Inhoud van de woning
776 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
3 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
26 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview