Multatulilaan 18 3245 RR Sommelsdijk

155m2
Wonen
4
Kamers
1004m2
Perceel
2022
Bouwjaar
Energieneutraal, bijzonder hoogwaardige en stijlvolle afwerkingen, een tuin aan het water om direct verliefd op te worden … Laat u verrassen in deze geweldige woning!
Begane grond
Ruime entree met eigentijds toilet, trapopgang, meterkast en riante inloopkast. De stalen deuren leiden u naar de living. Licht, stijlvol, openslaande tuindeuren vanuit de erker naar het vlonderterras, zomaar wat eerste pluspunten. Neem de tijd om rond te kijken en de luxe afwerkingen op u in te laten werken. De open keuken met tevens openslaande deuren naar het achterterras is zo mogelijk nog indrukwekkender, een luxe handgemaakte inrichting met kastenwand en een royaal eiland met een bargedeelte voorzien van Picasso Marmer blad en zeer complete inbouwapparatuur. Kortom, een meer dan stijlvol geheel. Vanuit de keuken gaat u naar de inpandige garage waar tevens de warmtepomp opgesteld is en ook de witgoedaansluitingen gesitueerd zijn.

Eerste verdieping
De royale ouderslaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd, bijzonder ruim en met directe toegang naar de tevens royale inloopgarderobe met elegante kasten op maat gemaakt. Aan de voorzijde treft u slaapkamer 2 en 3. De gehele verdieping is in lichte, warme tinten verzorgd met onder andere een elegante PVC vloer. De badkamer in een eigentijds luxe tegelwerk heeft een heerlijk vrijstaand ligbad, een ruime inloopdouche en twee waskommen op een fijn meubel. Separaat treft u het 2e toilet, uiteraard in gelijk eigentijds luxe tegelwerk. Met de vlizotrap op de overloop is de bergzolder te bereiken, hier treft u balansventilatie unit.

Tuin
De tuin, zuidwest georiënteerd, is onder architectuur aangelegd ... en hoe ... Meerstammige bomen, schitterende volwassen groenhagen, siergrassen en borders, een heerlijke tuinkamer en diverse terrassen, waaronder een werkelijk fantastisch lager gelegen vlonderterras direct aan het water. Niet alleen binnen, maar zeker ook buiten "buitengewoon" genieten in heerlijke luxe en privacy!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 7.419
Aangeboden sinds
26 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1004 m2
Inhoud van de woning
780 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
36 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview