Reijerweg 4 2983 AT Ridderkerk

360m2
Wonen
8
Kamers
2820m2
Perceel
1988
Bouwjaar
Rustig gelegen VRIJSTAANDE VILLA op ruim 2.820 m2 eigen grond met een tennisbaan, onderverdieping met relaxruimte/bar en een grote oprit!

Optioneel: een naastgelegen kavel van 702 m2 met bouwbestemming. Deze kavel wordt alleen aangeboden aan een koper van Reijerweg 4 (niet separaat te koop) tegen een meerprijs van € 575.000,-- k.k.

Deze privé gelegen villa, aan de rand van de wijk Slikkerveer en om de hoek van Rotterdam, biedt u een comfortabel woonoppervlak van ca. 360 m2, een zeer vrije ligging met VEEL PRIVACY vanwege het ruime perceel rondom! Deze degelijk gebouwde villa is gesitueerd aan een verkeersluwe landweg met een vrij uitzicht op de Ringdijk waar u de schapen kunt zien grazen. De ruime indeling biedt mogelijkheden als kantoor/praktijk aan huis, dubbele bewoning of denk ook aan mantelzorg. De naastgelegen 2e kavel van 702 m2 is optioneel te koop in combinatie met de woning en kan een mooie aanvulling zijn voor het bouwen van een extra ‘familiewoning’ of gastenverblijf! De locatie is tevens een ideale plek voor ‘vaarliefhebbers. Als u de dijk oversteekt bent u op het drierivierenpunt waar rivieren de Maas, Lek en Noord samenkomen. Op loopafstand treft u diverse havens aan, zo ook de waterbusopstapplaats, Paviljoen Struis en op steenworpafstand van de snelwegen en de steden Rotterdam en Dordrecht. Kortom, op deze plek kunt u genieten in alle rust, net buiten de stad, op de veranda, in de tuin, in de sauna of kunt u even een ‘balletje slaan’ op uw eigen tennisbaan! Een hapje eten of winkelen in Rotterdam of Dordt? U stapt zo op de waterbus om de hoek.
Begane grond
Begane grond:
Ruime vestibule met garderobe, toilet en vaste trap naar de ruime onderverdieping. De tuingerichte living met massief houten vloerdelen, marmeren schouw met open haard en op twee plaatsen openslaande deuren naar de tuin. De aangebouwde serre biedt een mooi zicht op de tuin met veel vast groen! De knusse eetkamer aan de voorzijde biedt zicht op de oprit en de dijk. Hier kunt u heerlijk met vrienden en familie dineren.

Richting de keuken passeert u een ontbijthoek met half-open keuken in U-opstelling en is er eveneens een prettig zich op de tuin!

Aangrenzend aan de keuken bevindt zicht een bijkeuken en relaxruimte met sauna en toegang tot een verwarmde veranda. Een ideale plek om de BBQ te kunnen aansteken! Ziet u zichzelf hier al zitten tot in de late uurtjes met een goed gezelschap en ‘een overheerlijk glas wijn’?

Vanuit de relaxruimte is er een 2e toegang tot de verdieping en tot een inpandige berging/garage met deur naar de oprit. De keurig aangelegde, ruime tuin rondom is een plek waar u in alle rust kunt genieten, op diverse terrassen, in het theehuis of op de vlonder grenzend aan een vijver waar u uw vishengel kunt uitwerpen en niet te vergeten ‘uw eigen tennisbaan’!

Via de centrale hal bereikt u middels een vaste trap de onder verdieping en de verdieping.

Eerste verdieping
1e verdieping (rechtervleugel):
Via een vaste trap vanuit de relaxruimte bereikt u een ruime overloop met veel vaste opbergruimte en toegang tot een 2e badkamer/doucheruimte met toilet, vaste wastafel en daglichttoetreding. Op deze verdieping bevindt zich tevens een grote slaapkamer met dakraam, zijraam en vaste opbergruimte. Eventueel is dit gedeelte van de 1e verdieping geschikt voor bij voorbeeld een Au pair.

1e verdieping (linkervleugel):
Grote overloop met toegang tot een master bedroom met badkamer en suite voorzien van een jacuzzi, vaste wastafel. Separate toiletruimte. Op deze verdieping bevinden zich verder de slaapkamers 3 en 4 (in gebruik als walk-in closet) en nog een 3e doucheruimte met douchecabine vaste wastafelmeubel en dakraam. Vaste trap vanaf de overloop naar de 2e verdieping.


Tweede verdieping
2e verdieping
Ruime overloop met toegang tot een inloop-bergkast en een royale 5e slaapkamer.

Tuin
Riante tuin rondom met veranda, vlonder aan een vijver, vrijstaande schuur en een tennisbaan.

Details
Bouwjaar 1988
Groot perceel: 2.820 m2 eigen grond
Royale woonoppervlakte van ca. 360 m2
Relaxruimte met sauna
5 slaapkamers (mogelijkheid tot 6)
3 badkamers
De villa is degelijk gebouwd en goed onderhouden
verwarming en warm water middels een CV-combiketel
Vrije ligging aan ‘doodlopende’ landweg met zicht op de dijk met ‘schapen
Gunstige ligging, net buiten de randstad, tussen Rotterdam en Dordrecht
Optioneel: een naastgelegen kavel van 702 m2 eigen grond (met bouwbestemming, niet separaat te koop). Meerprijs € 575.000,-- k.k.

Deze informatie is een uitnodiging tot het doen van een bod. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.431
Aangeboden sinds
3 maart 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
2820 m2
Inhoud van de woning
1211 m3
Oppervlakte externe bergruimte
25 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
19 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, open haard, buitenzonwering, jacuzzi, rookkanaal, dakraam, sauna

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview