Benedenrijweg 54 2983 GG Ridderkerk

494m2
Wonen
10
Kamers
803m2
Perceel
1925
Bouwjaar
PRIVACY en RUIMTE, RUIMTE, RUIMTE…. XXL! Wonen op bijna 500 m2!

OP ZOEK NAAR EEN KANGOEROEWONING, AAN HUIS WERKEN EN/OF op zoek naar een FAMILIEWONING direct nabij het centrum?

Vrijwel alles is mogelijk in deze benedendijks gelegen KARAKTERISTIEKE en COMPLEET VERBOUWDE VRIJSTAANDE WONING (voorheen met stal) en een 2e (van binnenuit bereikbaar) woonverblijf geschikt voor meerdere doeleinden! Ruim perceel: 803 m2 eigen grond!
IDEAAL: Parkeergelegenheid op eigen grond.

Omschrijving:
Aan een rustige benedendijkse weg gelegen COMPLEET VERBOUWDE en speels ingedeelde VRIJSTAANDE 9-kamer woning (!) met 7 slaapkamers en 4 badkamers op een ruim perceel van 803 m2 eigen grond! Dit unieke object is uitermate geschikt voor meerdere doeleinden als een kantoor-/praktijk aan huis, dubbele bewoning/mantelzorg of gastenverblijf. De luxe uitgevoerde woning beschikt over een zeer ruime indeling voorzien van een woonkeuken in industriële sfeer met diverse inbouwapparatuur, veel lichtinval door de fraaie zwart stalen pui als afscheiding tussen de trapopgang en de leefkeuken/living. De sfeervolle living is voorzien van een hoge nok en imposante vide, met openslaande deuren naar de tuin, een grote bijkeuken, slaapkamer en luxe badkamer ensuite op de begane grond met toegang tot een tweede leefruimte/gastenverblijf met eveneens een luxe hoekkeuken. Op de verdieping bevinden zicht maar liefst 6 slaapkamers en 3 badkamers (inclusief verdieping van het tweede van binnenuit bereikbare woonverblijf).
Locatie: Gunstige ligging in de geliefde woonwijk Slikkerveer, centraal gelegen op loopafstand van winkels aan het Dillenburgplein, bushalte, scholen, speelplaats, tennisbaan, wandelgebied achter de dijk, de uitvalswegen en op 5 minuten afstand van de opstapplaats van de waterbus en het grote winkelcentrum. Binnen 25 minuten bent u met de Waterbus in Dordrecht op bij de Erasmusbrug.
Begane grond
Woonverblijf 1
Begane grond:
U bereikt via de eigen oprit (voor 2 auto’s ) de hoofdentree aan de zijkant van de woning. De brede tussenhal geeft toegang tot zowel de hoofdwoning aan de linkerzijde als het tweede woonverblijf aan de rechterzijde. Via de bijkeuken bereikt u de luxe woonkeuken voorzien van een luxe, schitterend kook- en spoeleiland afgewerkt met een granieten blad en voorzien van een robuust houten eetbar, een separate unit en inbouwapparatuur waaronder een oven, inductiekookplaat met rvs-afzuigkap, vaatwasser en een koelkast. Via twee treden bereikt u de sfeervolle living met industriële hoge glaspartij/pui en nok met balken en via een vide een doorkijk naar de eerste verdieping. De vloer is voorzien van fraaie keramische tegelvloer (houtlook) met vloerverwarming. Openslaande deuren naar de lange tuin met een paardenweitje en -schuur. De deuren in de woning zijn robuust, handgemaakt en voorzien van schoren.
Vanuit de woonkamer is via een tweede uitgang/deur de zijtuin te bereiken alsmede via twee treden een hal met bergruimte en de luxe in ‘houtlook’ betegelde toiletruimte met zwevend toilet, urinoir, waskom en spiegel. Vanuit de tussenhal bij binnenkomst bereikt u via een houten schuifdeur de masterbedroom 1 op de begane grond met eigen badkamer voorzien van inloopdoucheruimte met regendouche en handdouche, 2e (separate) toilet, wastafelmeubel met dubbele wasbak, spiegel en twee zwevende opbergmeubels. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, infrarood-sauna en
sfeervolle details, zoals 3 muurnisjes met inbouwspots, hoog plafond en twee uitzetbare boog/boerderij ramen. Via een klein trapje vanuit de tussenhal bereikt u via een tussenhal met (3e) toilet het tweede woonverblijf.

Woonverblijf 2
Begane grond:
Ook deze woonruimte is ruim van opzet met centraal gelegen open haard, twee tuingerichte ramen, een wit balkenplafond, vaste open trap naar de eerste verdieping en een moderne hoekkeuken met inbouwspots voorzien van inbouwapparatuur waaronder een koelkast, oven, vaatwasser en een inductiekookplaat. Via openslaande deuren (met zonnescherm) is de tuin op Zuid-West te bereiken voorzien van een betegeld terras, een aanpandig schuurtje, omhooglopende dijktuin en losstaande houten schuur/chalet. In de hoofdwoning is via een vaste industriële stalen trap met houten treden vanuit de tussen de keuken en woonkamer gelegen trapopgang de eerste verdieping te bereiken.

Eerste verdieping
1e verdieping:
U bereikt een ruime overloop met hoge nok met de mogelijkheid voor een werkplek en via de hoge ramen met vlakkenverdeling vrij zicht op de achtertuin en de dijk. Via een gang aan
de zijkant van de woning met via een vide zicht op de woonkamer is er toegang tot de verschillende vertrekken. De ruime slaapkamer 2 heeft eveneens een hoog plafond met authentieke balken, een zijraam met vlakkenverdeling, mooie laminaat vloer en een praktische walk-in-closet. Ook deze slaapkamer beschikt over een eigen aansluitende badkamer met een vrijstaand bad, een inloopdouche en een speelse doorkijk in de steenstripmuur naar de brede wastafel met twee waskommen en een 4e toilet. De ernaast gelegen slaapkamers 3, 4 en 5 beschikken allen eveneens over een praktische walk-in-closet en een dito laminaat vloer. Tevens beschikken deze kamers ieder over een vaste houten open trap naar een bovengelegen afgescheiden multifunctioneel inzetbare entresol/zolderruimte (speel-/zit-/werkruimte). Tegenover deze slaapkamers is een separaat 5e toilet, een vaste kast en een badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel met kom gelegen. Via een overloop met eveneens mogelijkheid voor een werkplek/zitruimte bereikte u via een deur de verdieping van het tweede woon-/gastenverblijf. Via een gang met eveneens via vide zicht op de beneden gelegen woonkamer bereikt u slaapkamer 6 en 7, beiden met raam (vlakkenverdeling) en laminaat vloer. Op deze verdieping is eveneens een luxe badkamer gelegen met ‘houtlook’ tegelvloer en daglichttoetreding via Velux dakraam, voorzien van inloopdouche met thermostaatkraan, losstaand bad , 6e (zwevend) toilet en een robuust houten wastafelmeubel met twee waskommen. Vanaf de gang kunt u via een vlizotrap de bergzolder bereiken.

Afmetingen:
Plattegronden aanwezig en meetrapport volgens NEN 2580 meetrichtlijn


Tweede verdieping
Zolderverdieping

Tuin
Lange tuin met een paardenweitje en -schuur en de tuin bij tweede woonverblijf is gelegen op Zuid-West met een aanpandig schuurtje, omhooglopende dijktuin en losstaande houten schuur/chalet.

Details
Bouwjaar 1925
Woonoppervlak ca. 494 m2 (!) en ca. 32 m2 inpandige bergruimte
Oprit voor 2 auto’s
Tuin met houten chalet
Ideale ligging aan de rand van het Centrum en allerhande voorzieningen op loopafstand!
Zeer veel mogelijkheden: mantelzorg / gastenverblijf / kantoorruimte / bed en breakfast
Compleet verbouwde woning met heel veel ruimte en privacy!
Maar liefst 7 slaapkamers en 4 badkamers!
Verwarming door middel van (deels) vloerverwarming (bijverwarming) en verwarming en warm water middels CV-combiketels
Het gehele huis is beveiligd (alarminstallatie en camera’s blijven achter), abonnement via meldkamer
Bestemming wonen/bedrijvigheid
Buitenzijde geschilderd in 2021
Mogelijkheid voor het vestigen van een viertal (personen)/hypotheken
Zeer ruim perceel op 803 m2 eigen grond

Deze informatie is een uitnodiging tot het doen van een bod. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.733
Aangeboden sinds
10 december 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
803 m2
Inhoud van de woning
2050 m3
Oppervlakte externe bergruimte
9 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
32 m2

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
8
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, alarmsysteem, buitenzonwering, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview