Verkocht

Duke Ellingtonstraat 26 4337 XS Middelburg

216m2
Wonen
6
Kamers
775m2
Perceel
2011
Bouwjaar
Schitterende vrijstaande woning in de jaren-30 stijl op een mooi plekje aan de rand van de Mortiere met veel privacy aan de achterzijde. De woning met vrijstaande garage/berging en oprit voor meerdere auto’s is in 2011 gebouwd en heeft een zee van ruimte met maar liefst 5 slaapkamers, een moderne en luxueus ingerichte woonkeuken en twee fraai afgewerkte badkamers. Vanwege de grote achtertuin kunt u hier de gehele dag in de zon genieten.
Woonpark Mortiere ligt vlak bij het centrum van Middelburg, maar ook tegen de golfbaan aan en dicht bij alle uitvalswegen. Diverse basisscholen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen zijn op fietsafstand bereikbaar evenals de Mortiere Woon Boulevard en ZEPP Middelburg met sportaccommodaties.
Begane grond
Hal met trapopgang naar de verdieping, toilet en praktische bijkeuken met de witgoedaansluitingen op hoogte en veel bergruimten.
De woonkamer is royaal en zeer licht door de diverse raampartijen waardoor u veel contact heeft met de achtertuin. De modern afgewerkte open keuken is een echte woonkeuken met een gezellige bar. Voorzien van alle apparatuur (ca. 5 jaar oud) waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, Quooker, koffieapparaat, combi-stoomoven, warmhoudlade, vaatwasser op hoogte en een koelkast met vriesgedeelte. De zithoek is voorzien van een gashaard en een fijne serre met schuifpui naar de tuin.
De begane grond is voorzien van een grote tegel met vloerverwarming en airconditioning.

Eerste verdieping
Overloop, trapopgang naar de tweede verdieping, toegang tot drie royale slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een dressing en airconditioning. De badkamer is ruim van opzet. Er is een hoekbad, toilet, dubbele wastafel en een dubbele inloopdouche.

Tweede verdieping
Overloop en berging met opstelling van de C.V.-ketel en WTW.
Verder nog twee ruime kamers en een fijne tweede badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanwege het hoge formaat tot aan de nok zijn de slaapkamers riant te noemen.

Tuin
Fijne royale tuin rondom voorzien van gras en borders met vaste planten. Er is een vrije achterom en een eigen buitenzwembad van 7 bij 3 meter. De vrijstaande garage/berging heeft een bergzolder en op de oprit is plaats voor meerdere auto’s.

Details
Bouwjaar 2011
Woonoppervlakte 216 m2
Perceeloppervlakte 775 m2
Alarminstallatie
Waterontharder
A-label
10 zonnepanelen

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 december 2023
Verkoopdatum
5 april 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.162
Aangeboden sinds
29 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Soort dak
Schilddak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
775 m2
Inhoud van de woning
802 m3
Oppervlakte externe bergruimte
18 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, alarmsysteem, zwembad, airconditioning, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview