Onder optie

Oostgaag 16c 3155 CG Maasland

233m2
Wonen
7
Kamers
1494m2
Perceel
2023
Bouwjaar
OOSTGAAG 16-c en OOSTGAAG 16-d, 3155 CG MAASLAND

Ten noorden van het dorp Maasland, tussen de vroegere oude ‘Tramkade’ en de Oostgaag van Maasland naar Schipluiden, is de Maaslandse Dam gelegen. Een prachtige locatie met landelijke woonsferen en natuurrijke gebieden. Hier kunnen heerlijke wandelingen en fietstochten worden gemaakt, bijvoorbeeld rond de Duifpolder of verder het Midden-Delfland gebied in.
Maasland, onderdeel van gemeente Midden-Delfland, ligt midden in het groen nabij natuurgebied “Vlietlanden”, maar is tevens centraal gelegen tussen de toegangswegen naar steden zoals Delft, Den Haag en Rotterdam of Westland en het strand.

De ruime kavels (van 1.435 en 1.494 m2) voor de nieuw te bouwen vrijstaande villa’s liggen in een schitterende omgeving met veel water en groen. Deze locatie biedt u veel ruimte voor rust en ontspanning, maar ligt op een steenworp afstand van alle faciliteiten en grote steden.

Deze villa’s maken onderdeel uit van het project Fier aan de Gaag. Dit totale project bestaat uit 4 vrijstaande villa’s gelegen op zeer ruime kavels. 50% is reeds verkocht en de bouw staat gepland.

Op de kavels 2 en 3 zijn twee verschillende ontwerpen met de welstandscommissie voorbesproken, zodat de planning en realisatie in overleg met de koper voortvarend kan verlopen.
Bij interesse kunnen samen met de bouwer van het project “Thuis in Bouwen”, individuele wensen (met name aan de binnenzijde) worden besproken.

Bij de V.O.N. prijzen zoals hier staan aangegeven, gaat het om een compleet afgebouwde woning met sanitair, maar zonder keuken.

Koopsom kavel 2: € 1.695.000,- V.O.N.
Koopsom kavel 3: € 1.720.000,- V.O.N.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 7.270
Aangeboden sinds
16 maart 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1494 m2
Inhoud van de woning
986 m3

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview