De Messemaker 17 5431 KT Cuijk

183m2
Wonen
6
Kamers
901m2
Perceel
2010
Bouwjaar
De Messemaker 17 in Cuijk is een vrijstaande woning die luxe, comfort en ruimte combineert, gelegen aan een royale kavel. De woning is levensloopbestendig met een slaap- en badkamer op de begane grond, ideaal voor hen die comfortabel willen wonen met de mogelijkheid voor gelijkvloers leven. Het grote perceel biedt daarnaast uitstekende mogelijkheden voor uitbreiding, waardoor je jouw droomhuis verder kunt vormgeven. Stel je voor: jouw ideale huis op een idyllische locatie, waar elke dag aanvoelt als een vakantie.

De wijk Padbroek, waar De Messemaker 17 zich bevindt, is een unieke villawijk omgeven door veel groen. Dit gebied staat bekend om zijn rustige sfeer en de nabijheid van diverse sportverenigingen, waardoor het een perfecte locatie is voor zowel de actieve bewoners als voor hen die van de natuur willen genieten. Met slechts een beperkt aantal huizen in de straat geniet je van privacy en gemeenschapszin. De bereikbaarheid met openbaar vervoer (bushaltes) en de uitvalswegen (A73 en N271) is uitstekend, waardoor je het gemak hebt van rustig wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Begane grond
De woning is via een eigen oprit met parkeergelegenheid te betreden van waaruit je binnenkomt in een hal. Deze hal leidt naar een eerste verdieping en een woonkamer. In deze royale woonkamer stroomt het daglicht rijkelijk binnen door grote raampartijen. Deze ruimte nodigt uit tot diverse activiteiten: van een rustige leesmiddag tot gezellige avonden met vrienden en familie.

De keuken, met lichte kasten en donker keukenblad, is uitgerust met moderne apparatuur en biedt genoeg ruimte voor culinaire uitspattingen en gezellige diners. Ook leidt de keuken naar een achtertuin en bijkeuken.

Deze bijkeuken verbindt de keuken met de achtertuin en de slaap- en badkamer, wat bijdraagt aan de praktische indeling van de woning.

In de badkamer, met donkere vloertegels en witte wandtegels, beschik je over een zwevend toilet, wastafel en douchecabine.

De slaapkamer op de begane grond, met directe toegang tot de badkamer, biedt een comfortabele en toegankelijke woonervaring.

Eerste verdieping
Hier vind je vier slaapkamers en een ruime badkamer. De ruime badkamer, voorzien van moderne faciliteiten waaronder een inloopdouche en heerlijke badkuip, voegt een extra laag van comfort toe aan deze verdieping.

Vier slaapkamers op de eerste verdieping bieden veelzijdige mogelijkheden voor inrichting als kinderkamer, werkkamer of hobbyruimte.


Buitenruimte
De achtertuin, met een betegeld terras en weelderig groen, is de perfecte plek voor buitenactiviteiten zoals tuinieren, barbecueën of simpelweg genieten van de rust. Een houten berging biedt extra opslagruimte. Aan de achterzijde van het perceel is een gedeelte van circa 1.100 m2 in gebruik, (het eigendomsrecht van dit gedeelte is van de gemeente) waardoor het totale perceel een grootte heeft van circa 2.000 m2.

Bijzonderheden

● Bouwjaar 2010
● De gehele begane grond en badkamer is voorzien van vloerverwarming
● Levensloopbestendige woning
● Slaapkamer en badkamer op de begane grond-verdieping
● Groot perceel met mogelijkheden voor uitbreiding
● Gelegen in de groene en rustige villawijk Padbroek
● Ruime woonkamer met veel natuurlijk licht
● Moderne keuken met hoogwaardige apparatuur
● Vijf slaapkamers
● Twee badkamers
● Mechanische Ventilatie
● Volledig geïsoleerd (Spouwmuur Isolatie)
● Ruime parkeergelegenheid voor diverse auto’s of caravan
● Onderhoudsvriendelijke achtertuin met terras en volwassen groen
● Voorzieningen nabij gelegen en goede bereikbaarheid
● Aan de achterzijde van het perceel is een gedeelte van circa 1.100 m2 in gebruik, (het eigendomsrecht van dit gedeelte is van de gemeente) waardoor het totale perceel een grootte heeft van circa 2.000 m

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen, aan de juistheid kunnen geen rechten worden ontleend. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 6.189
Aangeboden sinds
3 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
901 m2
Inhoud van de woning
680 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview