Verkocht

De Goede Ree 119 3252 LJ Goedereede

32m2
Wonen
3
Kamers
150m2
Perceel
2006
Bouwjaar
Aan de rand van het unieke en luxe recreatiepark ‘De Goede Ree’ te Goedereede mogen wij u dit op eigen grond gelegen chalet aanbieden. Het chalet is gelegen op een perceel van ca. 150 vierkante meter. Het chalet is voorzien van dubbele beglazing, er zijn twee slaapkamers en een doucheruimte. Aan de achterzijde van de tuin is een doorkijk langs het aangrenzende bosje met de brede bij het park behorende groenstrook, hier heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen tot aan de duinenrij van de Oostdijk aan toe.

Recreatiepark ‘De Goede Ree’ is een park met in eigen grond uitgegeven percelen, er is een actieve vereniging van eigenaren voor de algemene delen van het park. De ligging nabij het stadje Goedereede is uniek.
Begane grond
Entree, aan de rechterhand de vergrote badkamer, welke is voorzien van een wastafel, toilet en een douche. Er is natuurlijke ventilatie en een handdoekenradiator aanwezig. De badkamer is tot aan het plafond betegeld. Vervolgens treft u de twee ruime slaapkamers aan. In het vervolg van de hal treft u de keukenruimte aan, de keuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser en een combioven. De woonkamer is verzorgd en er is veel lichtinval. Voor de warmwatervoorziening is er een elektrische boiler (eigendom) aanwezig, het chalet wordt verwarmd door een gaskachel.

Tuin
De tuin rondom het chalet is aangelegd met diverse bestrating en beplanting, er is een ruime berging met gezellige overkapping aanwezig. In de berging zijn de witgoedaansluitingen gesitueerd. Nabij het chalet is een parkeermogelijkheid, dit deel van het park is alleen toegankelijk voor bewoners.

Details
- Zeer gunstige ligging aan de rand van het park;
- Eigen grond middels een appartementsrecht, perceelgrootte is indicatief;
- 2 slaapkamers;
- Actieve vereniging van eigenaren met een lage parkbijdrage (circa € 880,- per jaar);
- Vrije verhuurmogelijkheden (zonder verplichting); en
- Vraagprijs, oplevering in overleg

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 november 2023
Verkoopdatum
16 maart 2024
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.469
Aangeboden sinds
3 november 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Stacaravan, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
150 m2
Inhoud van de woning
90 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview