Verkocht

Spuiweg 50092 4318 AN Brouwershaven

42m2
Wonen
3
Kamers
170m2
Perceel
2019
Bouwjaar
Dit mooie Arcabo chalet staat te koop op een hele fijne plek, aan de buitenrand van het park. De kavel heeft veel privacy en het uitzicht op de twee leuke shetlandpony’s is erg bijzonder.

In het chalet zijn twee slaapkamers, de ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een driedeurs schuifkast. De tweede slaapkamer heeft twee aparte bedden met bovenkasten. De badkamer heeft een ruime douchecabine, een wastafel met handige onderkast en een toilet. In de keuken vind je een gasfornuis met afzuigkap, een koelkast en genoeg kastruimte om het keukengerei in op te bergen. In de hoge keukenkast is de cv installatie ingebouwd die het chalet in de winter comfortabel verwarmd. Het chalet wordt verkocht met de mooi bijpassende meubelen in de woonkamer.

De tuin is eenvoudig te onderhouden, naast de grasmaaier heb je niet veel tuingereedschap nodig. Het terras is ruim genoeg voor de terrasmeubelen, je kunt hier heel de dag van de zon genieten.

De houten schuur is na vele jaren toe om vernieuwd te worden en daar is een plan voor. Sinds 2018 is Vakantiepark Grevelingenpolder GreenKey Gold gecertificeerd. GreenKey is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Met dit keurmerk laat het park zien dat ze serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, zorg voor milieu en de natuur in onze omgeving. De nieuwe berging met een ‘groen’ dak is de laatste ontwikkeling op dit gebied en helemaal van deze tijd. De aanschaf en het onderhoud is verwerkt in de jaarhuur, het heeft een moderne uitstraling en is voorzien van elektra en waterafvoer voor de wasmachine.

Jaarhuur & info
Vakantiepark Grevelingenpolder is een gezellige familiecamping op een van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland, dichtbij het mooie Stadje Brouwershaven en het Grevelingenmeer maar ook op korte afstand van leuke badplaatsen als Scharendijke, Renesse en Burgh-Haamstede. Het park is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De jaarhuur voor 2024 bedraagt € 4.899,-. Dat is inclusief de toeristenbelasting, het gebruik van de berging, kabeltelevisie en internet. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas en elektra). Commerciële verhuur en honden zijn niet toegestaan.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Colinda Kort van De stacaravanmakelaar op 06 5393 1840 en we laten dit mooie stekje graag zien.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 oktober 2023
Verkoopdatum
15 maart 2024
Looptijd
5 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.083
Aangeboden sinds
25 oktober 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Stacaravan, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
170 m2
Inhoud van de woning
105 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview