Van Akenwei 4 9248 SV Siegerswoude

188m2
Wonen
5
Kamers
6086m2
Perceel
2004
Bouwjaar
Wat een unieke woning op een landelijke plek aan de rand van het dorp De Wilp maar net over de provinciale grens van Fryslan staat dit landhuis op een kavel van maar liefst 6086 m2.

De woning komt extra mooi tot zijn recht door de afstand ten opzichte van de openbare weg en de royale oprit met doorrit. De woning is in 2004 gebouwd en er is niet bezuinigd op materiaal. Wat ook uniek is, is de onderkeldering van het huis. Hierdoor is er 114 m2 aan extra inpandige ruimte.

De woning is te betreden via een bordes. De fraaie voordeur is in het midden van de woning gesitueerd. In de architectuur is gebruik gemaakt van authentieke elementen zoals getoogde ramen met ornamenten, klosgoten, raamluiken, gemetselde schoorstenen met schoorsteenkap.

De riante vrijstaande garage is van steen, in spouwmuur gebouwd. Het dak is geïsoleerd en er is een betonnen zolder. Alle aansluitingen zijn aanwezig. De beide deuren zijn elektrisch bediend.

De tuin rondom met tuinhuis, gazon, borders, fruitbomen, vijverpartij, boomwal met diverse notebomen. In de houten schuur is stallingsruimte voor een caravan/camper.

Binnen biedt de woning naast de enorme kelder ook veel leefruimte op de begane grond en verdieping. De ruime woonkamer is licht en voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, de erker aan de zijkant, de houtkachel met schouw en de tuindeuren maakt van de woning een prettige leefruimte.

De aangebouwde keuken is ruim en voorzien van een riante keukenopstelling in landelijke stijl met werkeiland en boretti fornuis. Aan de straatzijde is een ruime slaap-werkkamer met privé doucheruimte. Vanuit de riante hal met trapopgang is de kelder te bereiken.

De verdieping met riante overloop biedt toegang tot een riante ouderslaapkamer met aangrenzend een inloopkast/zolderruimte. De badkamer is aan de tuinzijde gesitueerd. Daarnaast zijn er nog 2 ruime slaapkamers. Op beide dakvlakken is een dakkapel geplaatst, deze zijn van kunststof.

De woning wordt compleet opgeleverd. Inclusief stoffering en raambekleding.
Details
Vloerverwarming op begane grond en verdieping
Goed geïsoleerd
Plavuizen lopen drempelloos door
Glas in lood in dubbel glas
14 zonnepanelen
Waterontharder
Ketel van 2023

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.748
Aangeboden sinds
8 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Landhuis, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Soort dak
Schilddak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
6086 m2
Inhoud van de woning
1096 m3
Oppervlakte externe bergruimte
83 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
119 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview