Verkocht

Burgemeester Reedekerstraat 54 8881 CB West-Terschelling

100m2
Wonen
4
Kamers
158m2
Perceel
1914
Bouwjaar
TE KOOP! Een keurig onderhouden gezinswoning, gelegen aan de Burg. Reedekerstraat. Deze unieke gezinswoning, met een plafondhoogte op de begane grond van bijna 3.00 meter, biedt met zijn 100m2 woonoppervlakte een extra ruimtelijk gevoel. De keuken is ruim en biedt volop mogelijkheden voor een frisse inrichting. Daarnaast is er voldoende ruimte in de aanbouw en de woning beschikt over een royale kelder voor opslag. Met 3 slaapkamers en een toilet op de verdieping, die dankzij een plafondhoogte van 2.60 meter eveneens ruimtelijk ogen, is deze woning compleet.

De huisvestingsverordening gemeente Terschelling 2023, laatst gewijzigd 12-12-2023, is van toepassing op deze woonruimte. Dit heeft tot gevolg dat de woonruimte alleen voor bewoning in gebruik genomen mag worden als daarvoor een huisvestingsvergunning is verleend. Mensen met economische of maatschappelijke binding aan Terschelling komen met voorrang in aanmerking voor een huisvestingsvergunning. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van de gemeente Terschelling.
Begane grond
Via de hoofdingang aan de Reedekerstraat betreed je de woning, waarbij je bij de voordeur de voortuin aantreft. De hal biedt toegang tot het trappenhuis naar de verdieping, de entree naar de kelder, de woonkamer en de keuken. De woonkamer is voorzien van grote ramen aan zowel de noord- als zuidzijde, en aan de oostwand bevindt zich een ruime vuurhaard. Zowel vanuit de hal als de woonkamer betreed je de keuken, waarvandaan je door de aanbouw loopt en het toilet en de douche aantreft. De aanbouw herbergt tevens de NEFIT CV-ketel en de wasmachineaansluitingen.

Woonkamer, afmeting 3.52/3.90 x 7.91 m.
Keukenruimte, afmeting 2.26 x 4.04 m.
Aanbouw, afmeting ca. 2.10 x 4.05 m. (alwaar HR cv-ketel, toilet en doucheruimte)
Garage, afmeting ca. 2.75 x 7.40 m.
Kelder, afmeting ca. 1.90 x 3.88 m. (sta-hoogte ca. 1.90m)

Eerste verdieping
Via het trappenhuis in de hal bereik je de ruime overloop op de verdieping. Hier tref je drie ruime slaapkamers, elk voorzien van een eigen wastafel. De twee slaapkamers op de zuidzijde hebben uitzicht op de haven van West-Terschelling. Daarnaast is er een aparte toiletruimte beschikbaar, waardoor het comfort en de functionaliteit van deze verdieping compleet zijn.

Slaapkamer (1), afmeting 2.92 X 3.90 m (met vaste wastafel)
Slaapkamer (2), afmeting 3.40 X 3.48 m (met vaste wastafel)
Slaapkamer (3), afmeting 2.90 X 2.86 m (met vaste wastafel)

Tuin
Leuke tuin, op Zuid-Oosten gericht, die maar liefst ruim 12 meter diep is en directe toegang heeft tot de Oosterduinstraat. Deze buitenruimte wordt aangevuld met een ruime garage, perfect voor zowel het stallen van je auto en extra opslagruimte. Een ideale combinatie van zonnige ontspanning en praktische mogelijkheden.

Details
Ontdek de verrassende ruimte van deze charmante gezinswoning, die meer te bieden heeft dan op het eerste gezicht lijkt. Een bezichtiging is zeker de moeite waard! Gelegen op eigen grond van 158 m2 en op een steenworp afstand van het centrum van West-Terschelling, met de haven op nog geen 500 meter loopafstand.
De vraagprijs is een indicatieve vraagprijs!

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 februari 2024
Verkoopdatum
16 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.450
Aangeboden sinds
1 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1914
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
158 m2
Inhoud van de woning
400 m3
Oppervlakte externe bergruimte
15 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview