Troelstrahoeve 78 2743 JE Waddinxveen

198m2
Wonen
6
Kamers
320m2
Perceel
1992
Bouwjaar
Jouw droomhuis in Waddinxveen!

Welkom bij Troelstrahoeve 78, gelegen in de gezellige wijk Zuidplas '90 in Waddinxveen. Ben je op zoek naar een ruim herenhuis met alle voorzieningen voor een flink gezin? Dan is deze twee-onder-een-kapwoning uit 1992 precies wat je zoekt! Deze “diagonale woning” biedt namelijk een gebruiksoppervlakte (wonen) van 198 m2 en een inhoud van ruin 725 m3. Er zijn maar liefst 5 ruime slaapkamers, dus ideaal voor gezinnen met kinderen. Ook zijn er op elke verdieping een badkamer én een toilet aanwezig. De aangebouwde garage van circa 20 m2 is binnendoor bereikbaar en daardoor enorm praktisch in het gebruik.

Troelstrahoeve 78 ligt op een van de beste locaties in de wijk, waardoor je een adembenemend uitzicht hebt over de omgeving. Het grote perceel van 320 m2 biedt voldoende ruimte voor meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein. En niet te vergeten: de fijne tuin rondom het huis, waar je op elk moment van de dag kunt genieten van zon en schaduw.
Begane grond
Laten we voor de verandering eens beginnen bij de woonkamer. En waarom? Omdat die met zijn vide heel erg gaaf is. De woonkamer heeft een leuke speelse indeling en voor de vide prijkt een prachtige glaspui, die zich uitstrekt over de hoogte van beide verdiepingen. Dus veel daglicht en ruimte zijn de kernwoorden voor deze ruimte.

De gehele kamer is voorzien van een mooie houten parketvloer die doorloopt in de hal en de keuken. De openslaande deuren geven toegang tot de zonnige tuin op het zuiden. Aan de andere kant van de woning is de keuken terug te vinden. Deze gesloten keuken met inbouwapparatuur heeft door zijn indeling veel werk-, en bergruimte en een flinke eetkamertafel past er prima in. Vanuit de keuken kijk je uit op de besloten achtertuin. Je komt in deze tuin via de achterom met overkapping of via de garage. De garage is dus binnendoor bereikbaar en heeft de aansluitingen voor de wasapparatuur. De ruimte is voorzien van verwarming, een uitstortbak en een geïsoleerde elektrische garagedeur.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is ingedeeld met 3 grote slaapkamers, een separaat toilet en luxe badkamer. De grootste slaapkamer is de kamer boven de garage. Deze kamer heeft een basismaat van circa 5.5 x 5.4 meter, inclusief de walk-in closet. Ook hier veel lichtinval door de grote ramen en het dakvenster in de kast. De tweede slaapkamer is door de vide en glaspui wellicht de leukste van de drie. Ook hier riante afmetingen en veel lichtinval. Door de verbinding met de woonkamer zijn er veel meer mogelijkheden dan alleen slapen. Hobby, werken, chillen…. Vul zelf maar in. De derde slaapkamer heeft een afmeting van 3 x 4 meter en is daarmee de “kleinste” kamer. Maar is 12m2 klein?, wij denken van niet. Het sanitair bestaat uit een separaat toilet en een luxe badkamer met ligbad. Dit ligbad is voorzien van een deurtje, waardoor douchen veilig en comfortabel kan gebeuren. De handdoekradiator en het wastafelmeubel maken de ruimte compleet. De toiletruimte is voorzien van een hangend closet.

Tweede verdieping
Deze verdieping heeft een eigen badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. Net als de 1ste badkamer is ook deze geheel betegeld en voorzien van mechanische ventilatie. Op deze verdieping is er nog een bijzondere slaapkamer, namelijk een met een inpandig balkon. Leuk om hier een gezellig zitje te maken en te genieten van het uitzicht. De kamer is weer enorm ruim en het bed is gemaakt onder de nok van de kamer. Geen ruzie maken wie hier mag slapen.. ;-). De vijfde slaapkamer betreft weer een hoekkamer en is qua maat ongeveer gelijk aan de kamer eronder. De laatste ruimte is een bergkamer met de opstelplaats voor de Remeha CV-ketel uit 2018.

Tuin
Dit woonhuis heeft eigenlijk 3 tuinen. De eerste betreft de besloten tuin aan de achterzijde van het huis, die je bereikt via de garage of door de overdekte poort naast het huis. Een prima plek als je in de zomer wat schaduw zoekt.

De tweede tuin is de tuin vóór de poort, garage en entree. Deze tuin is middels een hek afgesloten van de straat en daarmee een perfecte plek voor kinderen om te spelen. Zoek je veel parkeerruimte, dan is hier ruimte voor meerdere auto’s. Voor de woonkamer vind je de derde tuin. Deze is fraai aangelegd en voorzien van veel groen, een ruime vlonder en een kunstgrasveldje. De zon heeft hier vrij spel dus een heerlijke plek voor de zonliefhebbers onder ons. De openslaande deuren versterken het binnen-buiten gevoel van dit fijne huis.

Details
De woning ligt in de woonwijk “de Zuidplas” op loopafstand van het winkelcentrum met onder andere de Plusmarkt en de Aldi. De basisscholen liggen letterlijk op loopafstand. Ook het voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen veilig bereikbaar. De woning ligt op slechts 5 minuten rijden van de A12. Ook de A20 en A4 zijn goed bereikbaar. De oplevering is in overleg met de verkopers, indicatie augustus 2024. Een woonhuis zoals deze komt niet vaak op de markt. Mis deze geweldige kans niet om de trotse eigenaar te worden van Troelstrahoeve 78. Neem snel contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging in te plannen.

Bijzonderheden: Dit herenhuis is helemaal klaar voor de toekomst, met een energielabel A en maar liefst 20 zonnepanelen op het dak. Je geniet niet alleen van een lagere energierekening, maar draagt ook bij aan een duurzamere leefomgeving.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.030
Aangeboden sinds
5 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992
Soort dak
Schilddak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
320 m2
Inhoud van de woning
726 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
19 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
20 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, buitenzonwering

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview