Verkocht

Jhr. K.w.l. de Muraltstraat 10 2461 VG Ter Aar

188m2
Wonen
6
Kamers
235m2
Perceel
1960
Bouwjaar
Koopsom vanaf € 550.000,-- k.k.

Zeer royale en luxe afgewerkte vrijstaande woning met grote, volledig geïsoleerde garage, ruime, hobby-/kantoorruimte en een heerlijk zonnig terras op het zuiden!

Deze zeer ruime 6-kamer woning is rustig gelegen op een zeer centrale locatie in het Groene Hart van de Randstad en biedt u een zee van ruimte om heerlijk te kunnen wonen met volop hobby- en werkruimte en is tevens uitermate geschikt voor een combinatie van wonen en werken. Door de gunstige indeling en de ruime opzet behoort ook dubbele bewoning tot de mogelijkheden.

Het geheel is rustig gelegen in een woonwijk met volop groen en voorzieningen op loopafstand van het Winkelcentrum Ter Aar te bereiken met een scala aan winkels. Tevens zijn de uitvalswegen in de richting Alphen aan den Rijn/Utrecht, Leiden/Den Haag en Amsterdam/Schiphol uitstekend bereikbaar en zijn de grote steden in de Randstad binnen 30 minuten te bereiken.

Ter Aar is landelijk gelegen met diverse sport- en recreatievoorzieningen, waarbij waterrecreatie en fiets en wandelroutes legio zijn.

Kortom een zeer goed onderhouden en luxe woning met tal van mogelijkheden op een fraaie locatie in de Randstad die u zó kunt betrekken!
Begane grond
Entree, ruime hal met luxe toiletruimte voorzien van een vrijhangend toilet en fonteintje. De zeer royale woonkamer heef veel lichtinval door de grote raampartijen en is voorzien van een fraaie grindvloer met vloerverwarming.

Aansluitend kunt u beschikken over een luxe open keuken met U-opstelling voorzien van vaatwasser, koel-/vriescombinatie, elektrische oven, 5-pits gasfornuis en afzuigkap.

Zowel vanuit de keuken als direct vanaf de buitenzijde is er toegang tot de tussenhal met 2e toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit deze tussenhal is de ruime, volledig geïsoleerde garage met betonnen vloer en elektrische roldeur en het zonnige terras op het zuiden aan de achterzijde te bereiken. Het terras is volledig onderheid en voorzien van sierbestrating.

De garage beschikt over een elektrische deuropener en heeft vloerverwarming. Vanuit de garage is er een doorgang naar de hobby-/kantoorruimte, welke ook vanuit de eerder genoemde ruime hal te bereiken is. Dit maakt dat u kunt kiezen voor een zee van ruimte op de begane grond en/of uitstekende mogelijkheden voor een combinatie van wonen een werken.

Eerste verdieping
Ruime overloop. De luxe en zeer ruime badkamer beschikt over een groot ligbad, een dubbele wastafel in een badkamermeubel, een 3e vrijhangend toilet en een ruime inloopdouche.

De royale ouderslaapkamer is voorzien van een grote inloopkast/kleedkamer met veel bergruimte en daglichttoetreding, waardoor hier tevens een 5e slaapkamer te realiseren is. De 2e slaapkamer is tevens aan de voorzijde van de woning gelegen en is ruim van opzet.

De praktische waskamer is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger en beschikt over extra bergruimte.

Tweede verdieping
Via vaste trap te bereiken zeer royale, licht afgewerkte slaapkamer boven de gehele woning met open kap.

Tevens is er een technische ruimte aanwezig met bergruimte en opstelplaats van de CV Hr combiketel.

Tuin
Zonnig en onderheid terras van 25m2 op het zuiden met sierbestrating.

Details
- Bouwjaar: 1960
- Woonoppervlakte: 188 m2
- Perceeloppervlakte 235 m2 eigen grond
- Inhoud: 777 m3
- Garage van maar liefst 37 m2
- Vloerverwarming op de begane grond inclusief de garage
- Zonnige en onderheid terras op het zonnige zuiden
- Dakpannen in 2019 vervangen.
- Zeer centrale locatie in de Randstad.
- Oplevering in overleg.

Alle biedingen vanaf € 550.000,-- worden in overweging genomen (vraagprijs € 595.000,-- k.k.).

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 juni 2023
Verkoopdatum
11 maart 2024
Looptijd
9 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.926
Aangeboden sinds
15 juni 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
235 m2
Inhoud van de woning
777 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
37 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview