Verkocht OV

Willemijn Posthumusstraat 12 3207 SG Spijkenisse

145m2
Wonen
5
Kamers
321m2
Perceel
1989
Bouwjaar
Prachtige woning! Wil je vrij wonen in een riante vrijstaande woning aan de rand van Spijkenisse Maaswijk? Deze verzorgde woning is voorzien van een royale woonkamer, een sfeervolle eetkeuken, een luxe badkamer en een grote garage onder de woning. Tel daarbij op de 11 zonnepanelen, de mooi aangelegde tuin en het parkeren op je eigen oprit en je hebt je droomhuis gevonden! Nieuwsgierig? Dat begrijpen wij! Maak dus snel een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging. We laten deze bijzondere woning graag aan je zien!

Bel of mail voor een afspraak! Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar!
Begane grond
Begane grond:
Via de diepe voortuin bereik je de woningentree of via de oprit de garage en kelder.

De verhoogde woningentree geeft toegang tot de hal, het toilet, de trapopgang, de woonkamer en de keuken.

De sfeervolle woonkamer is heerlijk ruim en licht door de vele ramen en de glazen serre. De wanden zijn glad afgewerkt en de vloer is voor zien van een laminaatvloer met comfortabele vloerverwarming. Hier is meer dan genoeg ruimte voor een grote bank en luie stoel zodat je bij de sfeervolle open haard heerlijk kunt ontspannen.

Aan de voorzijde is de riante eetkeuken. Vanuit de keuken heb je een mooi zicht richting het park. De keuken is voorzien van een Falcon fornuis met zes gaspitten en drie ovens, een afzuigschouw, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser en een magnetron. Een geweldige ruimte om heerlijk te koken en te tafelen met vrienden of familie!

1e Verdieping:
Op de 1e verdieping zijn drie royale slaapkamers te vinden, welke voorzien zijn van een gladde wandafwerking en een laminaatvloer. Daarnaast zijn de slaapkamers voorzien van elektrische rolluiken. De grote slaapkamer aan de achterzijde is daarnaast voorzien van een inbouwkast en airconditioning.

De luxe badkamer (2019) is zowel via de hoofdslaapkamer als via de hal bereikbaar en is voorzien van een royale inloopdouche met showerpipe, een wastafelmeubel, een hangend toilet en een handdoekradiator.

Kelder:
In de kelder is een ‘studio’ / kamer met de opstelling voor de wasmachine en droger. Vanuit deze kamer is ook nog een 2e badkamer met douche en wastafel bereikbaar. Daarnaast vind je hier een grote garage en een handige voorraadkamer.

Buitenleven:
De woning beschikt over een mooi aangelegde tuin rond de woning. Er is voldoende ruimte is voor een eettafel om samen buiten te eten of een lounge set om ’s avonds gezellig te borrelen. Ook met groene vingers kun je in deze tuin uren bezig blijven. Je vindt hier verschillende borders met bloemen en planten.

Deze woning heeft een rustige ligging aan de rand van Spijkenisse Maaswijk aan een klein park vlak bij de groene Gaddijk van waaruit het grote park Welgelegen bereikbaar is. Daarnaast zijn winkelcentrum Maaswijk en de sociale voorziening goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
-Vrije ligging
-Verhoogde begane grond waardoor mooi uitzicht
-Oprit naar garage
-kunststof kozijnen
-Dakbedekking gecontroleerd en gedeeltelijk vernieuwd bij plaatsing zonnepanelen in 2019
-Elektrische rolluiken
-11 Zonnepanelen
-Airconditioning voor zowel koelen als verwarmen in woonkamer en slaapkamer
-Oplevering mei 2024

Afmetingen:
Woonkamer is circa 505 cm x 570 cm
Keuken 323 cm x 570 cm
Slaapkamer 1 is circa 505/380 cm x 570 cm
Slaapkamer 2 is circa 316 cm x 370 cm
Slaapkamer 3 is circa 280 cm x 370 cm
Studio kamer kelder is circa 346 cm x 246 cm
Garage kelder is circa 780 cm x 316 cm

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.









Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.203
Aangeboden sinds
14 december 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
321 m2
Inhoud van de woning
520 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
30 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, alarmsysteem, rolluiken, open haard, glasvezel, buitenzonwering, airconditioning, rookkanaal, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview