Herenweg 100 2465 AH Rijnsaterwoude

193m2
Wonen
6
Kamers
2086m2
Perceel
1929
Bouwjaar
Vrijstaand wonen met volop groen, een stroompje door de tuin en vergezichten op een ideale locatie in het Groene Hart van de Randstad. Diverse uitvalswegen verbinden Rijnsaterwoude met o.a. Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Luchthaven Schiphol is in ca 15 minuten bereikbaar met openbaar vervoer.

Deze vrijstaande en zeer goed onderhouden woning is gelegen op een ruim perceel van 2.086m2 eigen grond, verdeeld over 3 kadastrale percelen. De woning bestaat uit de oorspronkelijke hoofdbouw met de stenen aanbouw (1929), een geïntegreerde geïsoleerde multi functionele dubbelwandige aanbouw opgetrokken uit Red Cedar (2015). Het perceel heeft een bestraat entree met 2 ruime parkeerplaatsen Een oplaad voorziening aan de gevel voorziet in de energie voor een EV. Op het dak zijn 16 zonnepanelen geplaats en een weerstation. De woning is voorzien van een glasvezel aansluiting.

Alle ruimten van de begane grond zijn direct met elkaar verbonden en bereikbaar van uit de hoofdbouw (zie plattegrond).

De ligging van deze woning is eveneens ideaal. Rondom de woning en in de tuin kunt u genieten van veel privacy en vrijheid. De kleine dierenweide aan de overzijde van de weg is blijvend en door de gemeente onderhouden. Daarnaast zijn er diverse uitvalswegen in de nabije omgeving, waardoor steden als Amsterdam, Utrecht en Den Haag gemakkelijk te bereiken zijn. Schiphol is in ongeveer 15 minuten bereikbaar met openbaar vervoer.
Begane grond
Begane grond hoofdgebouw.
Via het hardhouten voorterras geeft de entree/voordeur toegang tot een open vestibule en aan de begane grond welke is verdeeld in een ruime en lichte woon/zitkamer aan de voorzijde en een gezellige eetkamer grenzend aan de keuken en serre. De open moderne keukenopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Een kleine kelderbergkast is direct bereikbaar van uit de keuken. Het toilet ligt naast de open trapopgang naar de 1e verdieping. De aan de keuken en eetkamer aansluitende en onderheide afsluitbare serre is voorzien van een ruime kastenwand. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en bieden een prachtig uitzicht op de tuin. De serre beschikt aan de bovenzijde over een elektrische zonwering. Het ruime achterterras is bereikbaar via de serre.

Begane grond stenen aanbouw.
De zij-entree geeft toegang tot een ruime (slaap- of werk) kamer met steektrapopgang tot de 1e verdieping. Naastgelegen is een tweede (slaap- of werk)kamer.

Begane grond Red Cedar aanbouw.
De geheel geïsoleerde dubbelwandige aanbouw ruimte is onderverdeeld in een multifunctionele ruimte, geschikt voor o.a. fitness, waarin zich bevinden een sauna, toilet en douche. Er kan eventueel een auto in de ruimte geparkeerd worden. De aansluitende hobby-/werkruimte is eveneens geïsoleerd en beschikt ruim over daglicht. Er is een krachtstroom aansluiting aanwezig.

Eerste verdieping
1e verdieping hoofdgebouw.
Trapopgang, overloop, 2 slaapkamers (waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een AC-unit), badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en vaste wastafel. De c.v.-ketel is geplaatst in een aparte kast.

1e verdieping stenen aanbouw.
Bereikbaar via de opgang van de steektrap. De ruime verblijfsruimte is voorzien van een grote dakkapel en is verdeeld over een gasten-slaapkamer en sanitaire ruimte die is voorzien van een toilet en vaste wastafel.

Tuin
Fantastische siertuin met diverse terrassen rondom de woning waar u heerlijk kunt genieten van volop, groen, water, rust, privacy en uitzicht over het Hollandse polderlandschap.

Details
- Bouwjaar stenen opstal 1929.
- Bouwjaar Red Cedar aanbouw 2015.
- Totale vloeroppervlakte 231m2 (193m2 wonen en 38m2 overig inpandige ruimte).
- Geheel voorzien van isolerende beglazing met deels HR++ glas.
- Vloer-, gevel en dakisolatie.
- Aansluiting glasvezel.
- 16 Zonnepanelen.
- Oplaadpunt voor een EV.
- 2 ruime parkeerplaatsen op eigen terrein.
- Dubbele entree, woning multifunctioneel te gebruiken.
- Ideaal voor een combinatie van wonen en werken of dubbele bewoning.
- Zeer royaal kavel van 2.038m2 eigen grond.
- Lagere school en kinderopvang op loopafstand (IKC),
- Centrale ligging in de Randstad.
- Schiphol met openbaar vervoer in ongeveer 15 minuten bereikbaar.
- Oplevering in overleg.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.404
Aangeboden sinds
19 januari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929
Soort dak
Mansardedak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
2086 m2
Inhoud van de woning
821 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
38 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, kabel-tv, glasvezel, airconditioning, dakraam, sauna

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview