Verkocht

Bosrank 67 2377 DN Oude Wetering

142m2
Wonen
6
Kamers
223m2
Perceel
1988
Bouwjaar
Koopsom vanaf € 550.000,--

Zeer ruim en luxe afgewerkt herenhuis met carport, stenen berging en een zonnige tuin op het zuidwesten aan (speel-)water!

Deze volledig gemoderniseerde 6-kamer gezinswoning is rustig gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving en is o.a. voorzien van een carport met parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein, een stenen berging aan de voorzijde en een houten tuinberging aan de achterzijde.

Op de begane grond kunt u beschikken over een royale tuingerichte woonkamer met sfeervolle open haard, een open keuken met luxe keukenopstelling (2017), een praktische bijkeuken en een heerlijk zonnige tuin op het zuidwesten met hardhouten terras aan het water.

In de hal op de begane grond en op de overlopen van de verdiepingen kunt u beschikken over veel lichtinval door het volledig glazen dak. Vanaf deze overlopen zijn maar liefst 5 slaapkamers en een luxe badkamer ( 2017) bereikbaar. Op de 2e verdieping zijn de aansluitingen voor een 2e badkamer aanwezig.

Naast het goede onderhoud en de luxe afwerking is de woning tevens energiezuinig door de aanwezige zonnepanelen (12 stuks / 2022) en de glas-, vloer-, wand- en dakisolatie.

Kortom een smaakvol en luxe afgewerkte, instapklare woning in een heerlijke woonomgeving!

Ligging:
Oude Wetering is zeer centraal gelegen in het Groene Hart van de Randstad aan de voet van het Braassemermeer. Dit gunstig gelegen dorp beschikt over tal van voorzieningen. Op loopafstand van de woning kunt u o.a. beschikken over een eigen winkelcentrum ('de Meerkreuk'), basisscholen, jachthavens en sport- en recreatievoorzieningen. Vanaf de woning zijn er tevens diverse fiets- en wandelroutes bereikbaar die u door deze prachtig groene en waterrijke omgeving loodsen.

De uitvalswegen in de richting Amsterdam/Schiphol en Leiden/Den Haag zijn uitstekend bereikbaar en ook het openbaar vervoer met busverbindingen in de richting Leiden en Amsterdam is op loopafstand van de woning gelegen.
Begane grond
Voortuin met sierbestrating, plantenborder, carport met parkeergelegenheid voor 2 auto's en een stenen berging met elektra.

Entree woning, hal met garderobe en een moderne toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje. De ruime, tuingerichte woonkamer is voorzien van een sfeervolle échte open haard en via de aanwezige schuifpui is de zonnige tuin op het zuidwesten bereikbaar. De tuin is voorzien van een gazon, plantenborders, een houten tuinhuis en een hardhouten terras aan de waterzijde.

De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een luxe, in 2017 vernieuwde, keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur waaronder o.a. een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, koelkast, vriezer, vaatwasser en een combimagnetron/oven.

Vanuit de hal is tevens de praktische bijkeuken bereikbaar met pantry, aansluitingen voor wasmachine en droger, bergruimte en een tuindeur naar de tuin.

De gehele begane grond is voorzien van een mooie pvc vloer met 'houtlook' en de wanden zijn voorzien van strak stucwerk.

Eerste verdieping
Ruime overloop met veel daglichttoetreding door het glazen dak. De royale ouderslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een dakkapel.

De luxe en geheel betegelde badkamer is vernieuwd in 2017 en beschikt over een ruime inloopdouche met regendouche en een glazen douchewand, een ligbad, een wastafel in een badkamermeubel, een vrijhangend toilet en een designradiator.

De 2e en 3e slaapkamer zijn aan de achterzijde van de woning gelegen.

Tweede verdieping
Via vaste trap te bereiken overloop met toegang tot de technische ruimte met opstelplaats van de CV Hr combiketel (vernieuwd in 2022).

De 4e slaapkamer is voorzien van een groot Velux dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

De 5e ruime slaapkamer is voorzien van een groot Velux dakraam, vaste kastruimte, een grote dakkapel en middels een vlizotrap is er toegang tot de bergvliering.

In 2023 is de gehele 2e verdieping gemoderniseerd en zijn de wanden voorzien van strak stucwerk. In het plafond zijn inbouwspots aangebracht en ook de elektra en de vloeren zijn vernieuwd. Op deze verdieping zijn tevens de aansluitingen voor een 2e badkamer (inclusief mogelijkheid tot het aansluiten van een 3e toilet) reeds aanwezig.

Tuin
Zonnige tuin op het zuidwesten met diverse terrassen, gazon, sierbestrating, houten berging en een hardhouten terras aan het water.

Details
- Bouwjaar: 1988.
- Woonoppervlakte: 142 m2 / Overige inpandige ruimte: 6 m2.
- Inhoud: 510 m3.
- Perceel 223 m2 eigen grond.
- Geheel voorzien van isolerende beglazing, wand-, dak- en vloerisolatie aanwezig.
- Gehele woning gemoderniseerd in de periode van 2017 t/m 2023.
- Keuken en badkamer vernieuwd eind 2017.
- 12 Zonnepanelen aanwezig (2022).
- Tuinaanleg voorzijde (2019) / Tuinaanleg achterzijde (2018).
- 2e Verdieping in 2023 volledig gemoderniseerd.
- CV Hr combiketel in 2022 vernieuwd.
- Luxe instapklare woning in een kindvriendelijke woonomgeving.
- Oplevering in overleg.

Alle biedingen vanaf € 550.000,-- worden in overweging genomen / Vraagprijs € 589.000,-- k.k.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 januari 2024
Verkoopdatum
29 februari 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.873
Aangeboden sinds
2 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Soort dak
Lessenaarsdak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
223 m2
Inhoud van de woning
510 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
18 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, rookkanaal, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview