Verkocht

Seisplein 1 4331 NP Middelburg

214m2
Wonen
8
Kamers
98m2
Perceel
1910
Bouwjaar
Mooi aanbod met veel mogelijkheden!

Heeft u altijd gedroomd om te wonen in een herenhuis nabij de binnenstad van Middelburg? Grijp dan nu uw kans! Gelegen op een uitstekende locatie, in hartje Middelburg en aan de rand van het bruisend stadscentrum, bieden wij u dit riante en statige herenhuis met B&B aan. Kom dit fraaie herenhuis met eigen ogen bekijken en voor uw het weet bent u verkocht aan de vele sfeervolle ruimtes, de karakteristieke details, de locatie en de ruime mogelijkheden die dit pand uw te bieden heeft!

Het pand is momenteel ingericht met een Bed & Breakfast op de begane grond en een privégedeelte op de eerste en tweede verdieping. De Bed & Breakfast heeft een eigen entree aan de Seisstraat 37 en het privégedeelte heeft een entree aan het Seisplein 1.
Aan de voorzijde is het pand gelegen tegenover ‘de Veste’ en ‘het Bolwerk’ van Middelburg. De historische binnenstad met al haar mooie straatjes/steegjes, restaurants/cafés en (winkel)voorzieningen is gelegen op enkele minuten loopafstand. Op één van de vele terrassen is het tot in de late uren heerlijk genieten! Middelburg is een stad met eigen karakter en is het beginpunt van de N57 en de stad ligt aan de A58. Het NS-station is gelegen korte afstand.

Doordat het pand beschikt over een gemengde bestemming is het ook mogelijk om bijvoorbeeld uw eigen winkel of praktijk te starten. Op de begane grond is een volledig woonprogramma aanwezig. Hierdoor is het ook uitstekend mogelijk om de begane grond in gebruik te nemen als woonruimte voor inwonende kinderen of (groot)ouders. Het meubilair, de lampen, het tapijt en de wasmachine in de B&B zijn ter overname. Het pand wordt verwarmd middels een 2-tal Remeha CV- installaties. Verder beschikt het gehele pand over voorzetramen.

De indeling van het pand is als volgt:

Kelder
Onder het pand bevindt zich een grote en praktische kelderruimte. Deze overige inpandige ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 53 m2.

Begane grond
Entree aan het Seisplein en entree aan de Seisstraat. Dit gedeelte van het pand is in de loop der jaren compleet gerenoveerd en in 2021 is de B&B gerealiseerd. De B&B bestaat uit een gezellige woonkamer, een keuken, een doucheruimte, een separaat toilet en een slaapkamer. In hal treft u de meterkast. De slaapkamer is stijlvol ingericht. Het gezellige woongedeelte is sfeervol ingericht en ademt karakter. De woonkamer is ingedeeld met een zithoek en een eethoek. De keukenruimte beschikt over een nette rechte keukenopstelling met inbouwapparatuur. In de keuken zijn aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur aanwezig. De nette doucheruimte is te bereiken vanuit de keuken. Via de loopdeur stapt u zo de gezellige stadstuin in. In de hal naar de tuin is een separaat toilet aanwezig. De begane grond heeft een totale gebruiksoppervlakte van ca. 73 m2.

Eerste verdieping
Via de entree aan het Seisplein komt u via de trapopgang op de eerste verdieping van het pand. Hier is er een overloop met separaat toilet, een woonkamer, een eetkamer, een keuken en een werk/slaapkamer. De vloerafwerking op deze verdieping is recent vervangen. De ruime woonkamer en de eetkamer zijn in de trend van het pand sfeervol ingericht en beschikken zoals u van zo’n pand mag verwachten over karakteristieke details. De keuken beschikt over een nette keukenopstelling met inbouwapparatuur. De keuken ingedeeld met een grote kastenwand en uitgevoerd met een donker werkblad en lichte kastfronten. De eerste verdieping heeft een totale gebruiksoppervlakte van ca. 73 m2.

Tweede verdieping
Deze verdieping beschikt over een royale overloop, een 3-tal riante slaapkamers en een badkamer. Ook op deze verdieping zorgen het balkenplafond en de constructiebalken voor de aanwezige sfeer! Op de overloop is vaste kastruimte aanwezig. Verder zijn op de overloop aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur aanwezig en is ook de cv-opstelling hier geplaatst. De grote slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 11 m2, ca. 12 m2 en ca. 16,2 m2. De fraaie badkamer beschikt over een douchehoek, een toilet en een wastafel. De betegeling is netjes en modern uitgevoerd. De eerste verdieping heeft een totale gebruiksoppervlakte van ca. 68 m2.

Bergzolder
Hier treft u een praktische en riante bergzolder aan. Deze bergzolder beschikt over stahoogte. Ideaal voor het opbergen van uw spullen. Deze zolder heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 17 m2.

Stadstuin
De stadstuin is gezellig aangelegd en heeft de mogelijkheid om heerlijk even buiten te zitten. De overkapping zorgt voor een knusse zitplek.

Heeft u interesse in dit fraaie aanbod en zit u hier uzelf wonen of werken en bent u benieuwd welke mogelijkheden dit pand u te bieden heeft? Neem contact met ons op en kom dit herenhuis vrijblijvend bezichtigen!

Tot ziens aan het Seisplein!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 juli 2023
Verkoopdatum
15 april 2024
Looptijd
9 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.685
Aangeboden sinds
3 juli 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Soort dak
Samengesteld dak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
98 m2
Inhoud van de woning
994 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
70 m2

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
5
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview