Heereweg 384A 2161 DE Lisse

170m2
Wonen
4
Kamers
184m2
Perceel
1937
Bouwjaar
Aan de rand van Lisse, omgeven door de kleurrijke bollenvelden, ligt dit ruim opgezette herenhuis. Wanneer je mogelijkheden ziet en kansen wil pakken, dan is deze woning zeker een bezichtiging waard! De woning biedt ruimte voor een gezin, maar ook wonen en werken behoort tot de mogelijkheden.

Lisse zelf heeft een gunstige ligging ten opzichte van het strand, de zee en de omliggende plaatsen. De woning is aan de rand van het centrum gelegen en op relatief korte afstand van het gezellige dorpshart waar alle dagelijkse voorzieningen aanwezig zijn.

De entree
De woning is gelegen aan de doorgaande weg en kijkt deels weg over het groen. Op korte afstand ligt het centrum en met een enkele minuut lopen ben je bij de kleurrijke bollenvelden.

De begane grond
Deze heeft als laatste bestemming winkelruimte en opslag gehad en heeft een verrassend ruime indeling. De hoofdruimte heeft een L-vormige indeling en aan de voorzijde een brede raampartij. Aansluitend aan de hoofdruimte zijn er nog 2 aparte ruimtes (waaronder een ‘natte’ ruimte) welke beiden naar eigen inzicht ingedeeld kunnen worden.
Op de begane grond heb je de mogelijkheid om een ruime woonkamer te realiseren maar ook een speelkamer, kantoor of praktijk ruimte behoort hier zeker tot de mogelijkheden, gezien de bestaande voorzieningen van water en elektra.

Vanuit het benedengedeelte is er toegang tot de patiotuin (4,54x5,50) met eigen achterom. Tevens is er een zij-ingang met hal en toegang naar de hoofdruimte. Vanuit een apart portaal is er toegang tot de toiletruimte en de trap naar de 1e verdieping.

De eerste verdieping
Deze verdieping is nu in gebruik als woongedeelte. Een volwaardige woonlaag met aan de voorzijde overzicht over het groen en de Heereweg en aan de achterzijde een fijne schuifpui met toegang tot het dakterras. De verdieping heeft rondom hardhouten kozijnen met dubbelglas. Leuk detail is de gashaard, sfeervol en een aangename extra warmtebron op een winterse dag. De woonkamer heeft een laminaatvloer, balken plafond en lichte afwerking van de wanden.

De keuken
De dichte keuken is gelegen aan de achterzijde en heeft via een loopdeur toegang tot het dakterras. De keuken heeft een dubbele opstelling in een warme kleurstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, rvs spoelbak en geïntegreerde afzuiginstallatie.

Toiletruimte.
Eenvoudig met een staand toilet, gedeeltelijke betegeling, verwarming en openslaand raam.

De tweede verdieping
Via een hal is er toegang tot de 2e verdieping (3e woonlaag). Deze verdieping heeft zowel aan de voor- als achterzijde een dakkapel, zodat de aanwezige ruimte optimaal gebruikt kan worden. Op de overloop is er extra bergruimte en is er toegang tot de slaapkamer (voorheen 2). Deze kamer is zeer ruim van opzet en wanneer je dit zou willen eenvoudig in de oorspronkelijke staat terug te brengen, zodat er weer 2 slaapkamers zijn. De vloer heeft een lichte afwerking en de wanden zijn kleurrijk.

De badkamer
De badkamer is ruim van opzet zodat je hier van alle gemakken voorzien bent! De badkamer heeft een ligbad, aparte douchegelegenheid, radiator, een badkamermeubel en brede raampartij met openslaand raam. De badkamer heeft een antraciet plavuizenvloer, en lichte wandtegel met bijpassende sierrand. Tevens heb je de mogelijkheid om hier je was-droogcombinatie te plaatsen.

Wat maakt deze woning zo bijzonder:
- Gelegen aan de rand van Lisse, met uitzicht over het groen en nabij de bollenvelden
- Gelegen op korte afstand van het centrum van Lisse, waar alle dagelijkse voorzieningen aanwezig zijn
- Een woning met kansen en mogelijkheden, waarbij gedacht kan worden aan bijvoorbeeld het benedengedeelte te herinrichten als woongedeelte, een kantoor- annex praktijkruimte.
- Patiotuin met berging en eigen achterom
- Dakterras bereikbaar vanuit de woonkamer en vanuit de keuken
- Ruime badkamer met raampartij en natuurlijke ventilatie

Je huis verkopen? Dat doen wij graag voor je! De Huizenbemiddelaar jouw makelaar voor Lisse en omstreken! Wij bieden volledige verkoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.029
Aangeboden sinds
28 april 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, eind woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
184 m2
Inhoud van de woning
525 m3
Oppervlakte externe bergruimte
12 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
20 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview