Verkocht

Tolberterstraat 56 9351 BJ Leek

178m2
Wonen
5
Kamers
415m2
Perceel
1932
Bouwjaar
Altijd al willen wonen in een herenhuis met uitzicht over de landerijen van Nienoord en op loopafstand van het centrum, zo ja dan heeft u nu de mogelijkheid. De woning is goed onderhouden met een ruime woonkamer, moderne uitgebouwde open keuken met inbouwapparatuur, tuingericht met openslaande deuren naar de tuin. Dankzij de lange lichtstraat boven op de uitbouw van de keuken is de keuken erg licht en ruimtelijk. De fraai aangelegde tuin met overkapping en berging maakt het geheel compleet. De bewoners hebben de karakteristieke bouwstijl in ere gehouden met daarbij isoleerde maatregelen en 8 zonnepanelen geplaatst. Een woning waar je meteen thuis voelt en heerlijk woont.
Begane grond
Fraaie hal met trapopgang, toilet en meterkast. Via de hal naar de woonkamer met houtkachel en werkruimte. De moderne uitgebouwde eetkeuken met lichtstraat is voorzien van alle gemakken waaronder een magnetron, oven, vaatwasser en een Quooker. Via de keuken naar de bijkeuken met witgoedaansluitingen. De ruime openslaande deuren gaan naar de gezellige overkapping, berging en uitzicht over het landgoed Nienoord..

Eerste verdieping
Ruime overloop met vaste trapkast en twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van bad, douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping
Via vaste trap naar de tweede verdieping met een kleine berging en twee lichte en ruime slaapkamers.

Tuin
Nette tuin op het Noordoosten met serre en houten berging. De tuin is fraai aangelegd met terras. Via het hek kun je achterom naar het naast gelegen parkeerterrein.

Details
De woning heeft een achterom waardoor het naast gelegen parkeerterrein op korte afstand is van de woning. Goed te melden dat de aardige aanwonende agrarische ondernemer deze grond beschikbaar stelt voor overgang naar het parkeerterrein, rechten hierop zijn niet van toepassing. Door de geplaatste zonnepanelen zal het energielabel vermoedelijk lager uitvallen.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 december 2023
Verkoopdatum
27 maart 2024
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.006
Aangeboden sinds
11 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
415 m2
Inhoud van de woning
660 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
17 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
7 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, open haard, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview