Verkocht OV

Waalstraat 3d 5626 AR Eindhoven

164m2
Wonen
6
Kamers
519m2
Perceel
1934
Bouwjaar
Unieke combinatie van riante jaren 30 woning met tuin en ruime garage met atelier in bijgebouw, gelegen op zeer gewilde woonlocatie centraal in ‘kerkdorp Acht’. De woning: hoekhuis van klassieke jaren 30 driekapper, aan de achterzijde op het zuiden uitgebouwd met veel lichtinval, met riante living, eetkeuken, 5 slaapkamers, een badkamer en een ruim 20 meter diepe achtertuin op het zuiden.
Bijgebouw: behorende bij de woning op het perceel aan de achterzijde een atelier/garage c.q. multifunctioneel bijgebouw met maar liefst 86 m2 gebruiksruimte voorzien van elektra, gasaansluiting en water.
Begane grond
BEGANE GROND

Entree; hal met garderobe, trapopgang naar eerste verdieping, meterkast voorzien van 8 elektrische groepen en betegelde toiletruimte met fonteintje. Deur naar keuken en woonkamer.

Ruime L-vormige woonkamer, uitgebouwd aan de achterzijde en voorzien van een dubbele openslaande deuren alsmede voorzien van een Noorse leisteenvloer met vloerverwarming. Aan de voorzijde van de woonkamer zijn grote raampartijen waardoor veel natuurlijk lichtinval wordt gerealiseerd. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing.

De keuken is gerealiseerd in de aanbouw (gezet in ca. 1986) tezamen met eveneens een uitbouw aan de zijzijde welke in gebruik is als praktische bijkeuken. De keukeninrichting is aan beide zijde voorzien van onder- en bovenkasten en uitgevoerd met een gemêleerd granieten aanrechtblad en diverse apparatuur zoals; koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en een combi oven/magnetron.

Via de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar en voorzien van een loopdeur naar de achtertuin. In de bijkeuken is meer dan voldoende opbergruimte en plaats voor een extra koelkast, vriezer, etc.

Eerste verdieping
Via een wit geschilderde houten trapopgang bereikt u de overloop met aansluitend 3 slaapkamers en twee royale inbouwkasten. De ouderslaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een eigen inbouwkast. Alle paneeldeuren en kozijnen zijn origineel. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. Een 2e kleinere slaapkamer is gelegen naast de ouderslaapkamer en een 3e eveneens ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

De volledig betegelde badkamer is netjes maar gedateerd en voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en 2e toilet. Via een loopdeur toegang tot het plat dak.

Tweede verdieping
Bereikbaar via een vaste trap; een royale voorzolder met houten verdiepingsvloer en 2 slaapkamers, beide voorzien van een dakkapel, gezet in 1986. Op de voorzolder is de combi ketel opgesteld uit 2017 (HR Intergas)


Tuin
TUIN
Privacy biedende, 20 meter diepe achtertuin gelegen op het zuiden met terras, gazon en plantenborders.


Details
BIJGEBOUW/ATELIER/GARAGE
Via de zijzijde, via een diepe oprit (met eveneens een recht van overpad voor het bereiken van de garage van de buurman op 3c) bereikt u de ruime in 1986 gebouwde garage c.q. kantoor of atelier. Een multifunctionele ruimte met een verdieping met een houten trap. De garage biedt plaats voor tenminste 2 auto’s, is voorzien van een toiletruimte en gasaansluiting. Omdat het bijgebouw volledig is geïsoleerd en voorzien van verwarming en elektra kan het ook dienen als een mooie mantelzorgwoning.

BELANGRIJK
- De woning is voorzien van alle originele kozijnen en deuren.
- Het bijgebouw betreft een multifunctionele ruimte en is ook ideaal als mantelzorgwoning.
- Zeer gewilde woonlocatie in kerkdorp Acht.
- De woning is aan de achterzijde uitgebouwd.
- U dient rekening te houden met moderniseringskosten, maar het geheel is wel prima onderhouden.
- Ruime tuin, geen inkijk! 

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.177
Aangeboden sinds
4 december 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, eind woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
519 m2
Inhoud van de woning
586 m3
Oppervlakte externe bergruimte
86 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview