Cattepoelseweg 345 6815 CG Arnhem

152m2
Wonen
5
Kamers
128m2
Perceel
1935
Bouwjaar
Geheel gerenoveerde hoekwoning met erker, patiotuin, ondergrond, erf en voortuin.
De woning is op goede stand gesitueerd in de populaire wijk Alteveer op de hoek van Bachlaan. Onderscheidend is de markant vormgegeven gevel, met aan 3 zijden daglichttoetreding, raampartijen met roedeverdeling en glas in lood, alsmede de volwaardige zolderverdieping en het uitzicht op groen.

Onderverdieping
De kelder is vanuit de hal toegankelijk en kan worden gebruikt als wijn-/provisieopslag.
Begane grond
Overdekt entree, royale hal, met toiletruimte, toegangsdeur naar de provisiekelder en open trapopgang naar de verdiepingen. De woonkamer is goed bemeten, v.v. erker, marmeren vloerdelen, ornamentenplafonds, open haard en heeft middels een speelse (doorgeef) opening contact met de keuken. De keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd, v.v. diverse inbouwapparatuur en is verbonden met de bijkeuken met tuindeur (voormalige berging met zadeldak en dakvenster).

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot een 2-tal royale slaapkamers v.v. houten vloerdelen. De badkamer is in marmer uitgevoerd en v.v. ligbad, 2e toilet, inloopregendouche en wastafel.

Tweede verdieping
Vaste trap naar speelse, multifunctionele overloop, slaapkamer 3, open zolderkamer met separate wasruimte.

Tuin
De besloten patiotuin is gesitueerd op het zonnige zuiden en heeft een achteringang. De voortuin is eveneens beschut door de hoogte van de beukenhaag, hier is plaats voor een eettafel en buitenkeuken. Er kan onbetaald en vergunningsvrij vóór de deur worden geparkeerd.

Details
- Dakisolatie;
- Energiezuinige HR cv-ketel en open haard;
- Dak grotendeels vernieuwd in 2021;
- Bouwkundig rapport & NEN 2580 Meetrapport aanwezig.

Cattepoelseweg te Arnhem
De woning is gesitueerd in de zeer courante, bosrijke omgeving, vooroorlogse woonwijk '’t Cranenvelt'.
Het betreft een ruim opgezette 30’er jaren woonbuurt met luxe woonhuizen. Een wijk met een eigen identiteit, diversiteit, karakteristieke jaren ’30 woningen en een aantal appartementencomplexen met een schitterend uitzicht.
Er is in heel Nederland maar 1 straatnaam Cattepoelseweg, vermoedelijk vernoemd naar een boerderij de Cattepoel onderaan de Jacobiberg.
De wijk grenst aan Alteveer gelegen tussen de parken Sonsbeek, Zypendaal en Klarenbeek en de Schelmseweg, met aan de overzijde Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. Er zijn 2 kleine winkelcentra, waar ook zorgvoorzieningen te vinden zijn (Beethovenlaan en Oremusplein). In de wijk zijn bovendien voldoende kinderopvang en basisscholen; de scholen allemaal in 't Cranevelt. Speelgelegenheid is er in de natuurlijke omgeving van de wijk in overvloed.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.914
Aangeboden sinds
14 oktober 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
128 m2
Inhoud van de woning
564 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
12 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
5
Voorzieningen
Tuin, open haard, kabel-tv, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview