Vingerling 45 3241 EB Middelharnis

158m2
Wonen
5
Kamers
149m2
Perceel
1760
Bouwjaar
Authentiek, charmant, royaal, altijd havenzicht …. Allemaal van toepassing op dit herenhuis met overweldigend havenzicht en garage via de Vissersdijk.
Locatie, locatie, locatie… maar ook royale living, 2 badkamers, tuin en dakterras, garage, zomaar wat pluspunten. Ervaar de mogelijkheden tijdens een bezichtiging!
Begane grond
Ruimte entreehal met meterkast en trapopgang. De living is ruim met een voor- en achterkamer met vaste kastruimte, sfeervolle schouw en openslaande deuren. Open keuken met hoekopgestelde inrichting. Portaal met toilet, wenteltrap en garagetoegang.

Eerste verdieping
In het voorhuis aan Vingerling zijde treft u de ouderslaapkamer met schitterend havenzicht. De aangrenzende badkamer is voorzien van ligbad, douche, wastafel in meubel en toilet. De overloop geeft toegang naar het dakterras en de bergzolder. In het achterhuis zijn twee slaapkamers, waarvan een met een schuifpui naar het dakterras. De (gasten-)badkamer heeft een douche, wastafel en toilet.


Tuin
De inpandige garage is via de Vissersdijk te bereiken en biedt ruimte aan de cv-opstelling en witgoedaansluitingen. De patio is gezellig en zowel de patio als het dakterras hebben door de ligging op het westen een heerlijk middag en avondzonnetje .... Kortom, ook buitenplezier is gegarandeerd!

Details
- Aan de haven van Middelharnis
- Nabij centrum van Middelharnis
- Eigen inpandige garage

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.747
Aangeboden sinds
26 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Grachtenpand, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1760

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
149 m2
Inhoud van de woning
610 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
31 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
19 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview