Verkocht

Suurhoffstraat 11 8015 AH Zwolle

110m2
Wonen
4
Kamers
151m2
Perceel
1992
Bouwjaar
Deze woning is te koop via HOUSE2DAY MAKELAARS.

Bezichtigingen worden ingepland op woensdag 28 en donderdag 29 Februari. We willen je vragen je voorkeur via Funda op te geven. Bezichtigingen worden ingepland op volgorde van binnenkomst.

Ontdek deze ruime, uitgebouwde tussenwoning, gelegen aan de rand van de geliefde wijk Ittersumerbroek in Zwolle Zuid. Deze woning is perfect voor hen die op zoek zijn naar een ruime en lichte leefomgeving en biedt dankzij een uitbouw aan de achterkant extra veel leefruimte op de begane grond.

Ittersumerbroek staat bekend om zijn ruime opzet en groene, kindvriendelijke omgeving. Alle benodigde voorzieningen zoals scholen, winkels, sportfaciliteiten en het Ittersumerpark liggen binnen handbereik. Bovendien nodigen het nabijgelegen Marsbos en de uiterwaarden van de IJssel uit tot heerlijke wandelingen in de natuur.

De woonkamer, vergroot met een aanbouw van 2,40 meter, baadt in het licht dankzij grote raampartijen die een fraaie verbinding met buiten creëren. Dit zorgt voor een aangename en ruime living.

Op de begane grond vind je een uitnodigende woonkeuken, voorzien van moderne gemakken waaronder een vaatwasser, koelkast afzuikgkap en een 5-pits gaskookplaat. De tuingerichte woonkamer met aluminium pui en toegang tot een prachtig terras met overkapping, biedt een heerlijke plek om te ontspannen.

De eerste verdieping herbergt twee ruime slaapkamers en een luxueuze badkamer, uitgerust met een ligbad, douchehoek en meer, afgewerkt met oog voor detail. De badkamer is behoorlijk vergroot en biedt daardoor veel ruimte.

Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping waar een derde (slaap)kamer met praktische opbergruimte wacht.

De buitenruimte bestaat uit een verzorgde voor- en achtertuin op het oosten, inclusief een overkapping en een ruime schuur die veelzijdig gebruik mogelijk maakt.

Kortom, deze woning biedt een perfecte combinatie van comfort, moderniteit en een prachtige locatie. Met een energielabel A en goede verbindingen naar het centrum en station, is dit huis klaar om jouw nieuwe (t)huis te worden.

Samenvattend:
- Royale uitgebouwde tussenwoning
- 15 Zonnepanelen
- Energielabel A
- Zeer ruime luxueuze badkamer
- Goede locatie in Zwolle-Zuid
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 februari 2024
Verkoopdatum
16 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.364
Aangeboden sinds
22 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
151 m2
Inhoud van de woning
380 m3
Oppervlakte externe bergruimte
15 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview