Verkocht OV

Enkstraat 32 8012 TX Zwolle

82m2
Wonen
3
Kamers
90m2
Perceel
1895
Bouwjaar
Deze woning is te koop via HOUSE2DAY MAKELAARS.

Bij deze woning kunnen geen bezichtigingen meer worden ingepland.

Welkom in deze gemoderniseerde karakteristieke woning aan de Enkstraat 32 in de populaire wijk Assendorp. Gebouwd rond 1900, combineert dit huis charmante historische details met hedendaagse gemakken, waardoor het de perfecte plek is voor wie op zoek is naar comfort en karakter.

Bij binnenkomst valt meteen de aandacht voor detail op, met houten vloeren die warmte en karakter toevoegen aan de begane grond. De keuken, gesitueerd in een lichte uitbouw aan de achterzijde, biedt voldoende ruimte en is de toegang naar de tuin.

De woonkamer, een ruimte waar ontspanning centraal staat, is uitgerust met twee elektrische haarden die zorgen voor sfeer en warmte op koude dagen. Dankzij recent geplaatst dubbel glas op de begane grond en geïsoleerde wanden, biedt deze woning een comfortabel binnenklimaat.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk met hun eigen unieke karakter. De badkamer is vernieuwd en modern ingericht met een douche en een wastafelmeubel.

Een bijzondere toevoeging aan deze woning is de ruime tuin op het zuiden, een oase van rust waar je kunt genieten van de zon en buitenlucht. Met een praktische achterom is deze tuin niet alleen een plek van ontspanning, maar ook van gemak.

De Enkstraat 32 staat voor een fijne balans tussen historische charme en modern woongemak, gelegen in een levendige wijk vol voorzieningen en dichtbij het historische centrum.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.451
Aangeboden sinds
2 april 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1895

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
90 m2
Inhoud van de woning
278 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview