Verkocht

Westpunt 21 8064 AT Zwartsluis

153m2
Wonen
4
Kamers
630m2
Perceel
2016
Bouwjaar
Westpunt 21 te Zwartsluis

Instapklaar, verhuizen maar!

Half vrijstaande dijkwoning met 100 M2 loods!

Wat een prachtige half vrijstaande dijkwoning met inpandige geïsoleerde loods aan de rand van Zwartsluis met uitzicht over de landerijen, Zwartewater!

Gelegen aan de rand van Zwartsluis, bieden wij deze stijlvolle half vrijstaande dijkwoning met mooie inpandige geïsoleerde loods aan. Met een bouwjaar van 2017 heeft dit object een super moderne uitstraling en is voorzien van hoogwaardige materialen en super isolatie. Deze dijkwoning geniet aan de voorzijde van een vrij uitzicht over water en landerijen, je woont namelijk op de eerste verdieping en op de begane grond is het slaap en bad vertrek en toegang tot de loods. De tweede verdieping is nog geheel naar eigen inzicht in te vullen, dat is nu een mooie grote open ruimte met 2 extra dakramen en aan de voor- en achterzijde grote raam partijen. Binnen in de woning heb je comfort en in de loods heerlijk veel ruimte! Alles is voorzien van de beste materialen, zo is er in de woning op de begane grond en eerste verdieping vloerverwarming en de vloerverwarming ligt ook in de loods.
Gehele woning v.v. kunst-stof-kozijnen en HR++ glas, geglazuurde dakpannen en 12 zonnepanelen.

Benieuwd geworden naar de indeling? Kom dan mee voor een bezichtiging.
Begane grond
De woning komen we binnen in een ruime hal. Vanuit hier bereik je het toilet, de meterkast, de trapopgang naar de 1e verdieping en deur naar de Loods.Vanuit de hal zijn er drie mooie slaapkamers en de luxe badkamer te bereiken. De slaapkamers aan achterzijde hebben draai-kiep-ramen tot op de grond en toegang tot de ruime tuin. De badkamer, op de begane grond, is voorzien van een ruime inloop douche, dubbele wastafelmeubel ligbad en toilet. Dan is er nog de ouders slaapkamer aan de voorzijde, waardoor het geheel op 3 slaapkamers uitkomt.

Eerste verdieping
Op de 1e verdieping kom je binnen waar een luxe keuken is opgesteld in een hoekopstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, Boretti 6 pits gasfornuis, koel/vries combinatie, en Boretti afzuigkap v.v. granieten aanrechtblad. Vanuit de half open keuken loop je door naar de ruime woonkamer ( voorziening voor houtkachel aanwezig) die een grootte schuifpui heeft naar het gezellige balkon. Door de raampartijen en de schuifpui naar het balkon geeft dit alles een ruimtelijk, licht en luxe gevoel. Begane grondvloer (ceramische vloertegels), woonkamer voorzien van pvc vloer en op de 2e verdieping ligt vloerbedekking.

Tuin
De tuin, gelegen op het zuidoosten, is te bereiken via de loods. Gezien de ligging heb je een groot deel van de dag zon, heerlijk genieten! De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht, en geheel aan te passen naar jouw eigen wensen.

Details
We zetten de pluspunten voor jou op een rij:
- Gebouwd in 2016/2017
- Volledige isolatie, energielabel A, 12 stuks zonnepanelen
- Loods v.v. krachtstroom, CV-ketel nefit CW-6, aansluiting houtkachel loods
- Vloerverwarming op de begane grond, 1e verdieping en loods
- Kunststof kozijnen, balkon v.v. composietvloer RVS+ veiligheidsglas
- Achtertuin op het zuidoosten met een groot terras

Zie jij jezelf al wonen aan de rand van Zwartsluis met uitzicht over de landerijen? Maak dan een afspraak en loop samen met ons door de woning er is nog veel meer over dit object te vertellen, graag tot dan!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 oktober 2023
Verkoopdatum
25 maart 2024
Looptijd
5 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.353
Aangeboden sinds
18 oktober 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, half vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
630 m2
Inhoud van de woning
920 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
28 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
101 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, ventilatie, glasvezel, buitenzonwering, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview