Verkocht

Roggeakker 88 3705 AW Zeist

95m2
Wonen
3
Kamers
112m2
Perceel
2022
Bouwjaar
Wonen in een klimaatbestendige groene leefomgeving, dichtbij het centrum van Zeist? Alle woningen in het unieke project Zeister Enk zijn volledig duurzaam gebouwd door gebruik te maken van recyclebare materialen. Er zijn geen gasaansluitingen. Oplevering vond plaats in 2022 en 2023.

De wijk bevat 13 levensbestendige woningen waarvan er nu één beschikbaar komt. Deze instapklare woning verkeert in perfecte staat en is zeer luxe afgewerkt!

Wat dacht u van vloerverwarming in de gehele woning, per ruimte afzonderlijk regelbaar, 15 zonnepanelen, warmtepomp, 200 liter boiler, energielabel A++++.

De slaapkamer en badkamer op de begane grond maken dit tot een perfecte seniorenwoning!

Alle noodzakelijke voorzieningen zijn in de buurt: 2 winkelcentra, openbaar vervoer, sportfaciliteiten. Uitvalswegen naar A27 en A28 op slechts 5 minuten rijden.

Voor de exacte indeling en indicatieve maatvoering verwijzen wij u graag door naar de plattegronden achter de foto’s.

Indeling:

Begane grond:
Entree in ruime hal met toilet, meterkast, boilerruimte, trapopgang naar eerste verdieping en moderne zwart/glazen deur naar de woonkamer.

Ruime lichte woonkamer met open keuken, voorzien van Siemens inbouwapparatuur: vaatwasser, combi-oven, koel/vriescombinatie. Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, waardoor de keuken een prachtig ruimtelijk effect krijgt.

De gehele verdieping is voorzien van een mooie click PVC vloer.

Op de begane grond vindt u ook de slaapkamer met zicht op de tuin, alsmede de luxe geheel betegelde badkamer met inloopdouche, spiegelkast en wastafelmeubel. Tevens is hier ruimte voor de wasmachineopstelling. De slaapkamer heeft een grote inbouwkast voor extra bergruimte.

Bovenetage:
Via de trap in de hal bereikt u de overloop met toegang naar de ruime tweede slaapkamer met dakraam en veel bergruimte achter de knieschotten. Op deze etage bevindt zich tevens een ruimte waarin de warmtepomp staat opgesteld.

De gehele etage is voorzien van vloerbedekking met vloerverwarming.

Tuin:
Via de keuken bereikt u de sfeervolle fraai betegelde tuin met berging en terrasoverkapping met elektrische zonwering. Als eigenaar heeft u ook toegang tot de gezamenlijke tuin (1/13e deel eigendom), waarvoor een Vereniging van Beheer is opgericht ten behoeve van het onderhoud. Bijdrage hiervoor is € 430,15 per jaar.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2022
- Eigen grond
- Anti speculatiebeding van kracht tot 10-12-2026
- VVB aanwezig voor onderhoud gezamenlijke tuin met bijdrage van € 430,15 p.jr.
- Terrasoverkapping achterzijde woning met elektrische zonwering en verlichting
- Vloerverwarming in gehele woning, per ruimte afzonderlijk regelbaar
- 15 Zonnepanelen aanwezig
- Gasloze woning/omgeving
- Warmtepomp
- Energielabel A++++
- Oplevering in overleg

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om de woning te bezichtigen of om in onderhandeling te treden. Hoewel deze tekst en plattegrond met zorg zijn samengesteld zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. De toegepaste Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 januari 2024
Verkoopdatum
5 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.545
Aangeboden sinds
30 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
112 m2
Inhoud van de woning
340 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
5 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview