Kritzingerlaan 30 3707 TC Zeist

103m2
Wonen
5
Kamers
87m2
Perceel
1910
Bouwjaar
LET OP! Helaas wij kunnen geen nieuwe aanvragen meer behandelen voor een bezichtiging. Indien u reageert wordt u op een reservelijst geplaatst voor het geval er iemand uitvalt. // PLEASE NOTE: Unfortunately we cannot accept any more applications for a viewing. If you respond you will be placed on a reserve list in case someone drops out.

Verrassend ruime en sfeervolle tussenwoning met opbouw, direct nabij het gezellige dorpshart van Zeist. De woning beschikt naast een stadstuin over een besloten en gezellige voortuin en verkeert in een goede staat van onderhoud. Het is een ideale gezinswoning, met vier slaapkamers, moderne badkamer, en fraaie hoge plafonds in de woonkamer.

De Kritzingerlaan is een gezellige en rustige laan aan de rand van het centrum, met verschillende karakteristieke vooroorlogse woningen. Alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en het openbaar vervoer liggen op loopafstand. De uitgestrekte bossen van Zeist zijn op de fiets te bereiken. Ook qua uitvalswegen en openbaar vervoer zit u hier gunstig.

Globale indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toilet, zeer lichte doorzonwoonkamer met grote raampartijen voorzien van fraaie plafondhoogte. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de stadstuin. Dichte keuken voorzien van een keukenblok met diverse apparatuur. Vanuit de keuken is de tuin te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop, twee ruime slaapkamers waarvan één met toegang tot het dakterras. Badkamer met een ligbad, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Bereikbaar middels een vaste trap, twee royale en lichte slaapkamers voorzien van een dubbel dakraam.

De tuin:
Aan de achterzijde is een besloten plaatsje, gelegen op het zuidoosten met achterom. Daarnaast beschikt de woning over een gezellige voortuin.

Parkeren:
Voor de deur kunt u parkeren met een parkeervergunning voor circa € 81,- per jaar.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar: 1910;
- Woonoppervlakte: ca. 103,90 m2;
- NEN 2580 Meetrapport beschikbaar;
- 4 slaapkamers;
- Ideale ligging t.o.v. alle denkbare voorzieningen;
- Dakterras;
- Gelegen op eigen grond;
- Niet- zelfbewoningsclausule;
- Aanvaarding: in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.331
Aangeboden sinds
4 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Soort dak
Plat dak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
87 m2
Inhoud van de woning
397 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
21 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview