Verkocht

Stoofstraat 5 4543 BE Zaamslag

105m2
Wonen
4
Kamers
298m2
Perceel
1861
Bouwjaar
Welkom in de Stoofstraat 5, een karakteristieke tussenwoning die bol staat van geschiedenis en charme. De woning is gelegen op steenworp afstand van het marktplein van Zaamslag.

De gevel van Stoofstraat 5 is een ware eyecatcher, met prachtige glas-in-lood ramen die nieuwsgierigheid wekken. En terecht, want dit huis heeft een rijke geschiedenis als voormalige Burgemeesterswoning. Hier heeft het pand vele jaren lang dienst gedaan als een bron van prestige en gezag in Zaamslag.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de doorlopende gang naar de achterdeur, rechts bevindt de woonkamer en links de woonkeuken. De begane grond herbergt ook een middelgrote slaapkamer en een badkamer met wastafel, ligbad, douche en toilet, wat de woning geschikt maakt voor diverse leefomstandigheden. Verder is er nog een praktische ruimte met de cv-installatie (een huurketel Intergas HR Combi uit 2013) en aansluitingen voor was-apparatuur.

Op de eerste verdieping vind je een overloop en twee middelgrote slaapkamers, die dankzij de Velux-dakramen veel natuurlijk licht binnenlaten.
Wat deze woning extra bijzonder maakt, is de diepe tuin aan de achterzijde. Deze is met zorg aangelegd, biedt privacy en beschikt over een sfeervol houten chalet. Een ideale plek om te ontspannen, te tuinieren of te genieten van de buitenlucht.

Enkele bijzonderheden van deze woning:
- Energielabel E
- Huurketel (Intergas HR Combi '13)
- Nieuw geïsoleerd dak geplaatst in 2016
- De gevel verraadt dat de woning in 1861 werd gebouwd als burgemeesterswoning
DE WONING HEEFT DE LAATSTE JAREN WAT MINDER ONDERHOUDT GENOTEN, VANDAAR OOK DE VERSCHILLENDE FOTO’S.

Ben je geïnteresseerd in het worden van de nieuwe eigenaar van deze historische charme? Neem dan contact op met De WoonClub, jouw vertrouwde makelaarskantoor.

De WoonClub
Waar woondromen uitkomen!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 december 2023
Verkoopdatum
29 maart 2024
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.762
Aangeboden sinds
11 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1861

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
298 m2
Inhoud van de woning
325 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
15 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview