Verkocht

Emmastraat 5 4401 CJ Yerseke

87m2
Wonen
3
Kamers
102m2
Perceel
1919
Bouwjaar
Bij het zien van deze aantrekkelijke vraagprijs moet je niet meteen denken ‘dat is niks voor mij’ want na aandachtig overzien zou het tegendeel kunnen blijken. En of deze woning nu de ideale kans is, dat mag u zelf beoordelen. We kunnen u wel vermelden dat er de laatste jaren het één en ander is aangepast, vernieuwd en veranderd.
Deze tussenwoning is gelegen aan het begin van een rustige straat op een perceel van 102 m2 met besloten tuin op het zuiden, voorzien van schuur en eigen achterom. Het pand beschikt over een mooie L-vormige woonkamer met in de aanbouw een ruime eenvoudige keuken met vaatwasser en oven, bijkeuken met aansluitpunten voor huishoudelijk apparatuur, toiletruimte en een badkamer met douchecabine, ligbad, wastafel en voorzien van vloerverwarming. Op de verdieping de overloop, een tweetal slaapkamers, inloopkasten, en toegang tot het platte dak, afgedekt met EPDM. De bergzolder is bereikbaar met een vlizotrap. Voorts kunststof kozijnen met geïntegreerde rolluiken op de verdieping, en vrijwel geheel voorzien van pvc vloer met nieuwe plinten, inclusief de trapopgang. Natuurlijk ook fijn dat het huis beschikt over een betonnen begane grondvloer, de CV ketel is van december 2017, voor -en achtergevel zijn geïsoleerd, nieuw elektra en de wanden en plafonds zijn strak afgewerkt in een tijdloze kleurstelling.
De ligging van het huis is vlakbij het winkelcentrum en de haven, met ruime parkeermogelijkheden in de directe omgeving.
Dus voor kandidaten die lage woonlasten prevaleren of kopers die het fijn vinden om het pand nog verder te moderniseren is het ditmaal een mooie kans. Kom gerust maar eens kijken!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 januari 2024
Verkoopdatum
21 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.046
Aangeboden sinds
23 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1919
Soort dak
Mansardedak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
102 m2
Inhoud van de woning
354 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
13 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview