Verkocht

De Brogge 44 8472 AT Wolvega

121m2
Wonen
5
Kamers
388m2
Perceel
1992
Bouwjaar
Comfortabel en veelzijdig wonen met alle voorzieningen binnen handbereik, dat is wonen aan de Brogge 44 te Wolvega. Deze vrijstaande woning uit 1992 met een woonoppervlakte van 121 m2 zal je zeker verrassen! Een zeer ruime lichte woonkamer, slaapkamer en badkamer beneden dragen bij aan dit comfort. De woning is recent gerenoveerd (badkamer en keuken uit 2022) en voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming op de begane grond en heeft dan ook een energielabel A. Parkeren kan op de eigen oprit en in de onderhoudsvriendelijke besloten tuin op een perceel van 388m2 kun je in alle rust genieten van jouw privacy.

De woning ligt op een fijne rustige plek en toch zeer centraal ten opzichte van het complete aanbod aan voorzieningen dat Wolvega te bieden heeft. Zo zijn er meerdere supermarkten, winkels, scholen en huisartsenpraktijken. Daarnaast heeft Wolvega een groot aanbod van sportverenigingen. De woning is dichtbij het zwembad en de drafbaan. Via de uitvalswegen bent je zo op de A32 richting Heerenveen of Steenwijk. Ook ligt de woning vlakbij het treinstation van Wolvega waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend is. De directe omgeving van Wolvega kent natuurgebieden als de Rottige Meente, Brandemeer en de Lendevallei waar volop fiets- en wandelmogelijkheden zijn en je natuurlijk het landschap ook vanaf het water kan ontdekken.

Ook comfortabel wonen in Wolvega? We nemen je graag mee naar binnen bij De Brogge 44.
Begane grond
Kom binnen via een ruime hal met genoeg plek voor de garderobe. Je hebt hier de meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kom je in de eetkamer met aansluitend de woonkamer. Het zitgedeelte ligt aan de straatkant waar je een mooi en vrij uitzicht hebt. De woonkamer gaat over in het eetgedeelte aan de zijkant van de woning, deze is tuingericht met een grote lichte serre. Vanuit het eetgedeelte loop je zo door naar de halfopen moderne luxe keuken (2022), voorzien van diverse inbouwapparatuur, met o.a. inductie kookplaat, oven, koelkast, afzuigkap, vaatwasser en apothekerskast.
Ook vanuit de hal is er toegang tot slaapkamer en moderne luxe badkamer (2022), voorzien van douche/ligbad, hangend toilet en wastafel.
Vanuit de keuken kom je vervolgens in de ruime bijkeuken met genoeg ruimte voor een wasmachine. Hier tref je ook de HR combi-ketel van Nefit uit 2020. De aangebouwde grote stenen garage is via de bijkeuken toegankelijk.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping tref je een overloop met berging, de badkamer en drie slaapkamers, waarvan één met balkon. In de keurige badkamer (2022), in lichte kleurstelling, zijn een douchecabine, staand toilet, wastafel en dakraam aanwezig. De verdieping is verzorgd afgewerkt en op de overloop en slaapkamers ligt een kortpolig tapijt in een lichtgrijze kleur. Via een vlizotrap op de overloop is de bergzolder met opbergkasten te bereiken.

Tuin
De voortuin heeft een oprit en hier kunnen meerdere auto’s worden geparkeerd Vervolgens is er via garage en bijkeuken van de woning toegang tot de achtertuin. Deze achtertuin ligt op het zuidwesten, heeft een mooi aangelegd terras en is omsloten door een groene haag en schutting. In de achtertuin bevindt zich nog een vrijstaande houten schuur. Hier kun je in alle seizoenen heerlijk genieten van het buitenleven.

Ben je op zoek naar een leuke en gemoderniseerd woning, waar je zo in kan? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Details
- Grote lichte woonkamer met serre
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond
- Energielabel A
- Nabij voorzieningen

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 februari 2024
Verkoopdatum
15 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.715
Aangeboden sinds
13 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
388 m2
Inhoud van de woning
420 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
4 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
27 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview