Verkocht

Molenakker 16 3962 HJ Wijk bij Duurstede

120m2
Wonen
6
Kamers
144m2
Perceel
1977
Bouwjaar
Een stralend gezinsgeluk ligt voor je klaar op de Molenakker 16 in het heerlijke Wijk bij Duurstede! Deze prachtige eindwoning met vrijstaande garage biedt volop ruimte en comfort voor het hele gezin.

Deze woning bevindt zich in de kindvriendelijke wijk Noorderwaard-Zuid, met scholen en speelvelden vlakbij en het bruisende stadshart van Wijk bij Duurstede op steenworp afstand. Met een eikenhouten vloer met vloerverwarming op de begane grond als bijverwarming, een in 2014 vernieuwde keuken en laminaat op de verdiepingsvloeren, ga je voor stijl én gemak.

Ben je klaar om je nieuwe leven hier te starten?

Bijzonderheden:
- Vijf ruime slaapkamers
- Centrale ligging nabij basisscholen, openbaar groen en het centrum van Wijk bij Duurstede
- Moderne afwerking met een prachtige woonkeuken
- Rolluiken op de eerste verdieping voor extra privacy en comfort
- In 2019 geplaatste dakkapellen op de zolder

De centrale hal geeft je een warm welkom en biedt toegang tot de garderobe en het keurig verzorgd toilet. Verder lopend kom je in de strak afgewerkte woonkamer met woonkeuken aan de voorzijde van de woning.

De houten vloer geeft de ruimte een warme uitstraling en vormt een prachtig contrast met de strakke wanden en plafonds. De woonkamer grenst direct aan de achtertuin en heeft daardoor een prachtige lichtinval. Aan de voorzijde van de woning vind je de moderne woonkeuken uit 2014, uitgerust met een hardstenen aanrechtblad, inbouwapparatuur en een royaal Smeg gasfornuis met oven.

Op de eerste verdieping vind je drie verzorgde slaapkamers waarvan één met een charmant Frans balkon. Hier geniet je optimaal van de rust in de wijk. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, wasmeubel, bad en handdoekradiator voor ultieme ontspanning.

De tweede verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers met dakkapel, waarvan één is voorzien van een goedwerkende airconditioning. Daarnaast is er een praktische, betegelde wasruimte met dakkapel en aansluitingen voor witgoedapparatuur. De voorzolder biedt toegang tot een handige bergvliering via een vlizotrap.

De woning beschikt over een onderhoudsvriendelijke achtertuin met achterom en een ruime garage van circa 26 vierkante meter, uitgerust met een elektrisch bedienbare stalen garagedeur.

Omgeving:
De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met kinderopvang in de directe nabijheid. Daarnaast is er veel openbaar groen en zijn er diverse speelweides voor kinderen. Het sfeervolle centrum van Wijk bij Duurstede ligt op loopafstand, met tal van winkels, galerietjes, restaurants en cafeetjes. In deze buurt woon je omringd door diverse gezinnen en starters, een dynamische en levendige wijk!

Bereikbaarheid:
Vanuit Molenakker 16 ben je binnen enkele minuten rijden bij de diverse uitvalswegen, zoals de N229 en de A12. Daarnaast zijn er uitstekende openbaarvervoerverbindingen met nabijgelegen steden als Utrecht en Amersfoort.

Interesse gewekt?
Neem contact met ons op voor meer informatie of plan direct je bezichtiging in.
(type en tekstfouten voorbehouden)
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 december 2023
Verkoopdatum
11 april 2024
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.610
Aangeboden sinds
6 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, eind woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
144 m2
Inhoud van de woning
418 m3
Oppervlakte externe bergruimte
26 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, glasvezel, buitenzonwering, airconditioning, fransbalkon

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview