Verkocht

De Flier 3040 6605 ZA Wijchen

146m2
Wonen
5
Kamers
166m2
Perceel
1999
Bouwjaar
Op zoek naar een instapklare, woning op een toplocatie met 4 ruime slaapkamers
(voorheen 5)? Dan is hier uw kans! Hier heeft u een vrij uitzicht vanuit uw keukentafel over de speelweide aan de voorzijde. Deze woning verkeert in zeer goede staat en is ook al aardgasvrij, er is zeer recent (2024) een nieuwe warmtepomp boiler geplaatst. De Flier is een kindvriendelijke wijk en de BSO en lagere school liggen hier op loopafstand.

De keuken en badkamer zijn modern en de gehele woning is zeer netjes afgewerkt en goed bijgehouden. Het buitenschilderwerk is van 2022. Op de eerste verdieping is er van 2 slaapkamers 1 grote master bedroom gemaakt. Naast de twee slaapkamers is er op de royale tweede verdieping veel bergruimte op de voorzolder en op de vliering.

Als kers op de taart is de achtertuin modern aangelegd, zonnig gelegen op het Zuidwesten en nagenoeg onderhoudsvrij! Aan deze woning zult u een heerlijk thuis hebben net zoals de huidige bewoners dat altijd hebben gehad!

Lagere school en kinderdagopvang op loopafstand. De middelbare school, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en de winkels van “Zuiderpoort” of het gezellige centrum van Wijchen liggen allemaal op fietsafstand.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging!
Begane grond
U komt binnen in de ruime gang met meterkast, modern toilet met fonteintje. De moderne open keuken is gelegen aan de voorzijde van deze woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een combi-magnetron, afwasmachine, inductie kookplaat, afzuigkap en een koelkast. Onder de trap bevindt zich een ruime bergkast, zeer praktisch bij de keuken.

De woonkamer is tuingericht, de dubbele openslaande deuren bieden toegang naar het zonnige terras. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en heeft een moderne antraciete tegelvloer afwerking.

Eerste verdieping
Overloop, 2 royale slaapkamers van resp. ruim 13 en ruim 20 M2. De master bedroom aan de achterzijde heeft toegang tot het balkon. De prachtige badkamer is geheel vernieuwd in 2012 en is uitgerust met een royale douche, modern betegeld ligbad, dubbele wastafel met bijpassend bergmeubel, verlichte en verwarmde spiegel, design radiator en een zwevend toilet.

Tweede verdieping
Bereikbaar via een vaste trap, royale voorzolder met opstelling van de warmtepomp, wasmachine en droger, veel bergruimte, tevens bergruimte op de vliering.
Twee ruime moderne slaapkamers, beide met dakraam.

Tuin
Zonnige, zeer onderhoudsvriendelijke achtertuin gelegen op het zuidwesten. Eigen achterom en vrijstaande houten berging.

Details
Moderne keuken en badkamer
Veel bergruimte
4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5).
Tuin op het Zuidwesten, met achterom, zeer onderhoudsvriendelijk
Kindvriendelijke locatie en wijk
Aardgasvrij
Nieuwe warmtepompboiler ( feb. 2024)
Vrij uitzicht over het groen en de speelweide aan de voorzijde

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 februari 2024
Verkoopdatum
12 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.844
Aangeboden sinds
20 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
166 m2
Inhoud van de woning
494 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
11 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging, ventilatie, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview