Verkocht

Vivaldihof 3 2742 BW Waddinxveen

102m2
Wonen
3
Kamers
198m2
Perceel
1990
Bouwjaar
Deze aantrekkelijke twee-onder-een-kapwoning heeft een mooie vrije ligging aan een rustig plein op een centrale plek in Waddinxveen. De woning beschikt over een ruime woonkamer met woonkeuken, twee slaapkamers op de verdieping en een inpandige garage. Parkeren kan op eigen terrein. Het woonhuis is zeer geschikt om een gelijkvloers woonprogramma te realiseren door het toevoegen van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, waardoor levensloopbestendig wonen mogelijk is. De besloten tuin biedt veel privacy en ligt op het oosten. Hier heb je een groot deel van de dag de zon. De Vivaldihof is door de centrale ligging op loopafstand van de diverse winkelcentra Dorpstraat, Gouweplein, Groensvoorde en KW-plein, openbaar vervoer, apotheek, enzovoort.
Begane grond
Je komt deze woning binnen in een ruime hal met hier de meterkast (6 groepen) en open hardhouten trap naar de bovenverdieping. Vanuit hier is er toegang tot het toilet, de inpandige garage en toegang naar de woonkamer. In de hal is een tegelvloer toegepast.
De woonkamer is praktisch van vorm en biedt daglicht vanaf twee zijden. Je hebt vanuit de woonkamer leuk uitzicht over het plein en grasveld. Er is een open haard aanwezig. Het oppervlak van de L-vormige woonkamer is ongeveer 30,00m2. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en heeft een oppervlak van circa 19,00m2. Daarmee beschik je in totaal over maar liefst 49,00m2 leefruimte voor woonkamer en keuken op de begane grond. Vanuit de woonkeuken is er toegang tot de tuin via een tuindeur of bij mooi weer is het heerlijk om de schuifpui open te zetten. De keuken is verder L-vormig opgesteld en beschikt over een fornuis met kookplaat en oven, afzuigscherm, een spoelbak en close-in boiler voor direct warm water. De vaatwasser en koelkast zijn los geplaatst en worden ter overname aangeboden.
Als we teruglopen naar de hal dan kun je van hieruit binnendoor naar de garage. De garage heeft openslaande deuren voor de toegang vanaf de voorzijde. Aan de achterzijde is er een raam en deur naar de tuin. In de garage is de wasmachineaansluiting en een wasbak. Deze garage kan ook verkleind worden tot berging, waarna er hier een slaapkamer en badkamer gerealiseerd zou kunnen worden. Het totaal oppervlak van de garage is momenteel ruim 22,00m2.

Eerste verdieping
Bovenaan de trap kom je op een overloop. De overloop heeft veel lichtinval door de ramen in de zijgevel. In een vaste kast is de CV-combiketel geplaatst (bouwjaar 2009). Er zijn op deze verdieping twee slaapkamers en de badkamer is hier ook aanwezig.
De slaapkamer aan de voorzijde is L-vormig en voorzien van een inbouwkast met schuifdeuren. Vanuit deze kamer is er toegang tot een klein balkon; ideaal om bij lekker weer te ventileren. De slaapkamer aan de achterzijde heeft eveneens een inbouwkast met schuifdeuren. Ook zijn hier knieschotten gemaakt voor extra opbergruimte. Lichtinval is hier via twee Velux dakramen.
De badkamer is geheel voorzien van witte wand- en vloertegels en beschikt over een ligbad, douchecabine, tweede toilet en een wastafel.

Tuin
De patio achtertuin is gelegen op het oosten, is 9,50meter breed en ongeveer 6,50 meter diep. Je zit hier heerlijk beschut en vrij en kunt hier genieten van de zon van de ochtend tot laat in de middag. De tuin is voor een groot deel voorzien van siertegels en er is ook diverse beplanting aanwezig. Aan de achtergevel van het huis is een zonnescherm bevestigd.
Aan de voorzijde van het huis beschik je eveneens over een tuin. De voortuin heeft een oppervlak van ongeveer 11,00m2. De oprit voor de garage is voorzien van sierbestrating.

Details
Inpandige garage, parkeermogelijkheid op eigen terrein.
Volledig woonprogramma kan gerealiseerd worden op de begane grond.
De woning is geheel geïsoleerd, vanuit de bouw voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie.
Geheel voorzien van dubbele beglazing.
Energielabel C.
Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Ligging:
De woning ligt aan een rustig plein op een centrale plek in Waddinxveen. Parkeergelegenheid is er op eigen terrein en openbare parkeerruimte is voldoende beschikbaar in de directe nabijheid. Er komt alleen bestemmingsverkeer in de straat. Het grote grasveld voor de deur geeft veel vrijheid en ruimte. Het station voor bus en trein bevindt zich op loopafstand en door de centrale ligging zijn alle (buurt)winkelcentra ook prima lopend bereikbaar. Een huisartspraktijk en apotheek zijn bijna letterlijk om de hoek te vinden.

Afmetingen:
Woonkamer 7,24 x 5,16/2,97m (30,00m2)
Woonkeuken 5,16 x 4,13/3,24m (19,00m2)
Garage 6,87 x 4,02/2,57m (22,35m2)
Slaapkamer 1 5,16 x 3,81/2,72m (16,70m2)
Balkon   1,82 x 1,51m ( 2,70m2)
Slaapkamer 2 5,16 x 3,35/2,21m (13,00m2)
Badkamer 2,97 x 1,84m ( 5,45m2)
Achtertuin 9,50 x 6,50m (63,00m2)
Voortuin  5,45 x 2,00m   (11,00m2)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 januari 2024
Verkoopdatum
12 april 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.853
Aangeboden sinds
11 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
198 m2
Inhoud van de woning
443 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
23 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, balkon, ventilatie, buitenzonwering, rookkanaal, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview