Verkocht

V Mecklenburg Schwerinlaan 15 2741 CW Waddinxveen

154m2
Wonen
4
Kamers
291m2
Perceel
1962
Bouwjaar
Rondom het centrum van Waddinxveen vind je deze goed gebouwde en sterk vergrootte eengezinswoning. Het woonhuis is gelegen in een rustige straat en biedt 2 parkeerplaatsen op eigen grond en een tuin op het zuiden. Deze zonnige tuin wordt middels een smalle watergang gescheiden van de groene zone voor de ringvaart. Langs deze ringvaart loopt een mooie wandelroute naar het Gouwebos, een natuurgebied tussen Waddinxveen en Boskoop.

Het woonhuis is in 1962 gebouwd op een perceel eigen grond van 291 m2. De gebruiksoppervlakte (wonen) is met 153 m2 zeker ruim te noemen en is mede ontstaan door de garage bij het woonhuis te betrekken en een aanbouw te plaatsen aan de achterzijde. Desgewenst is de functie van garage terug te brengen naar de oorspronkelijke staat. Het woonhuis is geheel voorzien van dubbele beglazing, op de eerste en tweede verdieping geplaatst in kunststofkozijnen. De woning ligt In de gewilde Oranjewijk aan een “woonerf” met veel groen en een groot speelveld in de directe nabijheid. Ook het voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen veilig bereikbaar. De woning bevindt zich nabij de uitvalswegen naar de snelwegen in de Randstad. Zeer goede busverbindingen met omliggende plaatsen en de Q-liner zorgt voor een snelle verbinding met Zoetermeer en Den Haag.
Begane grond
De voortuin is voorzien van een brede border met vaste planten en parkeerruimte voor twee auto’s. Via de voortuin toegang tot de woning. Entree/hal met trapopgang naar 1ste verdieping, moderne toiletruimte en toegang tot de royale woonkamer van ongeveer 35 m2. Doordat de keuken verplaatst is naar de uitbouw is er ruimte ontstaan voor een fijne zithoek en een mooie eetkamer. De doorzonwoonkamer heeft veel daglichtinval door de grote kozijnen, wat een vriendelijk karakter geeft. De houtkachel zorgt voor warmte en sfeer. Het plafond en de wanden zijn keurig afgewerkt en op de vloer liggen een natuurstenen plavuizen. Vanuit de woonkamer zijn de werkkamer (voormalige garage) en keuken bereikbaar.

De keuken heeft een afmeting van 2,65 x 5,10 meter en is ingedeeld met een T-opstelling. Deze keuken is voorzien van allerhande inbouwapparatuur (koelkast en vaatwasser zijn in 2023 vervangen) en aan de eetbar is ruimte voor twee barkrukken. Zo blijft het gezellig tijdens het koken. Naast de keuken is er een praktische bijkeuken gerealiseerd. Deze bijkeuken is geheel betegeld en voorzien van de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Ook de opstelplaats van de cv-ketel (Vaillant) is hier terug te vinden. De werkkamer heeft een afmeting van 284 x 516 en is voor allerlei doeleinden te gebruiken. Kantoor, praktijk, speelkamer voor de kinderen of weer als garage. In de garage is de moderne en uitgebreide meterkast geplaatst die voorzien is van krachtstroom. Een elektrische auto laad je dus eenvoudig snel voor de deur op.

Eerste verdieping
Deze verdieping is ingedeeld met twee flinke slaapkamers van 576 x 342 en 3,68 x 436 cm groot. Oorspronkelijk waren dit er drie en desgewenst is dit weer eenvoudige terug te draaien met een extra wand. Beide slaapkamers zijn keurig afgewerkt en voorzien van een vaste kast. De badkamer is ingedeeld met een ruime douche, (hangend)closet en een badkamermeubel met dubbele wasbak. De verlichting is ingebouwd in het plafond en er is een muziekaansluiting aanwezig.

Tweede verdieping
Deze verdieping betreft de zolder van het woonhuis en is ingedeeld met twee grote bergruimtes, een slaapkamer en een grote bergzolder. Deze bergzolder is gesitueerd boven de slaapkamer en zou ook als hoogslaper kunnen functioneren. Een superleuke kamer voor de kinderen. De kamer is zeer ruim van formaat omdat er aan de voor-, en achterzijde kunststof dakkapellen zijn geplaatst.

Details
De achtertuin is georiënteerd op het zuiden en heeft twee onderheide terrassen. Het gedeelte direct voor de woning kan daarmee ook gebruikt worden voor een eventuele aanbouw. De tuin is voorzien van een flinke berging van circa 22 m2. De tuin biedt veel privacy en je kijkt uit over de groene zone van de ringvaart. Een heerlijke plek om in te ontspannen.

Bijzonderheden: De Van Mecklenburg Schweringlaan is een rustige woonstraat. Dit komt omdat er in de wijk eenrichtingsverkeer is toegepast. De winkels, NS-station, het voortgezet onderwijs en de basisscholen liggen op loop of fietsafstand en zijn veilig te bereiken. De woning ligt op slechts 10 minuten rijden van de A12. Ook de A20 en A4 zijn goed bereikbaar. De oplevering is in overleg met de verkopers, indicatie aug/sept 2024. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan nu een afspraak met ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 februari 2024
Verkoopdatum
12 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.084
Aangeboden sinds
16 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
291 m2
Inhoud van de woning
525 m3
Oppervlakte externe bergruimte
22 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
1 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Ventilatie, rolluiken, open haard, glasvezel, buitenzonwering, dakraam, sauna

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview