Verkocht OV

Tuinbouwweg 6G 2742 KP Waddinxveen

253m2
Wonen
7
Kamers
389m2
Perceel
2020
Bouwjaar
Groot, Groter Groots!

Deze zeer ruime twee-onder-een-kapwoning is er 1 met veel ruimte. Het betreft een riante en energie neutrale woning met een woonoppervlak van ruim 250 m2 verdeeld over drie woonlagen.
Op de begane grond is een ruime woonkamer met knusse keuken en een bijkeuken te vinden. Vervolgens zijn er een luxe badkamer met 6 slaapkamers verdeeld over de twee verdiepingen en er is een zolder. Het perceel is bijna 400 m2 waarbij er voldoende parkeergelegenheid is. In de brede achtertuin is zomers altijd een plekje in de zon te vinden.

De woning is voorzien van een warmtepomp én de gehele woning beschikt over vloerverwarming en -koeling.

De woning is gelegen in nieuwbouwwijk ‘Triangel’, een ruim opgezette nieuwbouwwijk in Waddinxveen. Alle voorzieningen zijn in de buurt te vinden. De dichtstbijzijnde basisschool en speeleiland liggen op loopafstand.

Het nieuwe winkelcentrum van Waddinxveen, openbaar vervoer en scholen liggen in op loopafstand. Ook sportvoorzieningen en uitvalswegen zijn snel bereikbaar.
De woning heeft een woonoppervlak van 253m2 en is gelegen op een perceel van 398 m2.
Begane grond
Begane grond: Entree/hal met bergkast en meterkast en toilet. In de hal is volop licht door de kozijnen in de gevel en een riante trap naar de verdieping. De vide geeft een ruim gevoel en je waant je gelijk al in een bijzondere woning. Het stalen kozijn met glas scheidt de hal en woonkamer.
Het zitgedeelte heeft 2 kozijnen met openslaande deuren toegang naar de achtertuin. Naast de woonkamer is de bijkeuken.
Aan de voorzijde is de keuken met licht werkblad en inbouw apparatuur waaronder een inductiekookplaat, schouw, combi-oven vaatwasmachine en koelkast.
In alle vertrekken ligt een stijlvolle visgraat plavuizen-vloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en kastenkamer. In alle slaapkamers en op de overloop is een fraaie laminaatvloer gelegd.
De badkamer is zeer luxe afgewerkt, met eiken tableau met 2 natuurstenen waskommen. De badkamer beschikt verder over een inloopdouche met stortdouche en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de wasruimte. In de wasruimte bevindt zich naast de wasmachine-aansluiting de installatie voor het luchtventilatiesysteem, warmtepomp en boilers voor warmwater. Op deze verdieping ligt een laminaatvloer.

Zolderverdieping
Via een vaste trap is de zolder bereikbaar. De zolder heeft een hekwerk en een dakraam. Hierdoor valt het daglicht op de onderliggende verdiepingen in het trappenhuis.

Details
Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2020
- Woonoppervlak: ca. 253 m2
- Gelegen op eigen grond inclusief de dam over het water.
- Kopen zonder klussen
- 3 parkeerplaatsen op eigen perceel
- Grote tuin op het noordoosten
- Energielabel A+++
- Luchtwarmte pomp voor verwarming en warmwater.
- Elektrische installatie met 14 groepen, 4 aardlekschakelaars en 2 maal krachtstroom.
- Onderhoudsarme aluminium kozijnen met HR++ glas.
- Spotjes in plafonds aanwezig op begane grond en verdieping.
- Gehele woning v.v. vloerverwarming én koeling.
- Water zuiverende waterkraan in de keuken gaat mee.
- Gelegen in nieuwbouwwijk ‘Park Triangel’.
- Oplevering 3de kwartaal 2024.


Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Gebruiksoppervlakte woningen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.535
Aangeboden sinds
29 december 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
389 m2
Inhoud van de woning
969 m3
Oppervlakte externe bergruimte
14 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
10 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
5 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, kabel-tv, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview