Verkocht

Tuinbouwweg 5H 2742 KN Waddinxveen

182m2
Wonen
6
Kamers
360m2
Perceel
2019
Bouwjaar
In het kort
Individueel ontworpen moderne 2 onder 1 kapwoning
Perfecte ligging aan een luxe laan, nabij alle voorzieningen
Een woonoppervlakte van 182m2, een perceel eigen grond van 360m2.
Bouwjaar 2019
Energielabel A+++
Vloerverwarming en koeling, dankzij de bodemwarmtepomp
Geen stroomrekening, dankzij 20 zonnepanelen, isolatie en de warmtepomp.
Grote woonkamer, woonkeuken, 5 slaapkamers en een garage
Een eigen oprit voor 3 auto's er is een laadpaal van 11KW
Kunststof kozijnen en triple glas
De woning is uitgevoerd met screens en rolluiken
Perfect afgewerkt en instapklaar
Begane grond
De Tuinbouwweg is een rustige laan aan de rand van woonwijk de Triangel, aan deze laan vind je vrijstaande woningen en 2-onder-een-kap-woningen. De Tuinbouwweg 5-H heeft een hele fraaie uitstraling dankzij de tuitgevel, luxe baksteen en de vele raampartijen. Via de gemetselde pilaren wordt de voortuin bereikt. Op de oprit parkeer je met gemak drie auto’s en er is een laadpaal van 11KW aanwezig voor het laden van de auto’s. De voortuin is uitgevoerd met bestrating en borders. Via de voordeur wordt de hal bereikt, de hal biedt plaats aan het toilet en de meterkast. Via een moderne glazen deur kom je in het woongedeelte. Aan de voorzijde vind je de woonkeuken. De keuken is uiteraard uitgevoerd met inbouwapparatuur ( Siemens ) en er is een kookeiland. Aan het kookeiland is een bar gemaakt waar je kunt genieten van een kopje koffie in de ochtendzon die via de grote raampartijen naar binnen komt. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich het eetgedeelte. Een prima ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel voor 6 of 8 personen.

Aan de achterzijde bevindt zich het zitgedeelte. Het zitgedeelte is ruim opgesteld, ook hier is veel lichtinval dankzij grote raampartijen tot aan de grond. Aangrenzend aan de woonkamer vind je de speelkamer. Een heerlijke ruimte voor de kids. Natuurlijk kan de ruimte ook gebruikt worden als thuiswerkplek of hobbyruimte. De vloer is afgewerkt met een visgraat pvc vloer en de muren hebben een moderne kleurstelling. De inbouwspots zijn dimbaar.

De geïsoleerde garage is vanuit de woonkamer te bereiken en biedt plaats aan de warmtepomp van Alpha Innotec.

Via de openslaande deuren wordt de achtertuin bereikt. De achtertuin is groot en dankzij de ligging op het westen kun je hier heerlijk genieten van de middag en avondzon. Liever even de schaduw opzoeken? Geen probleem, onder de overkapping is ruimte voor een loungeset.Ook in de achtertuin wisselen bestrating en borders elkaar af. De berging zorgt voor extra opbergruimte. Via de poortdeur is de parkeerplaats aan de achterzijde te bereiken. Ook is er meer dan genoeg ruimte om via de zijtuin langs de woning naar de oprit te komen.

Eerste verdieping
De eerste verdieping biedt plaats aan drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en uitgevoerd met een ruime douche, wastafelmeubel, een luxe ligbad en het toilet.

De masterbedroom ligt aan de voorzijde, een praktische muur in het midden maakt een scheiding tussen het slaapgedeelte en de kledingkasten. Ook de andere slaapkamers hebben mooie maten en een praktische indeling.

Tweede verdieping
Dankzij de tuitgevel is er veel ruimte op de zolder. De zolder is handig opgedeeld in twee ruime slaapkamers en een praktische wasruimte. Hier vind je ook de warmteterugwininstallatie die altijd zorgt voor frisse lucht in de hele woning. Heb je de wens voor een tweede badkamer? Dat kan eenvoudig, de aansluitingen zijn in deze ruimte al aanwezig.

Details
De woning is op loop- en fietsafstand van winkelcentrum Gouweplein en winkelcentrum Zuidplas. Winkels, scholen, gezondheidscentrum en sportvoorzieningen zijn allen op korte afstand bereikbaar. De nieuwe wijk Park Triangel ligt zeer gunstig ten opzichte van alle voorzieningen. De uitvalswegen naar A12 en A20 zijn snel bereikbaar. De wijk heeft een mooi speelwandelpark met speeleilanden. In deze wijk kunnen kinderen al snel een vriendje vinden.

Bijzonderheden
Energielabel A+++
Volledig instapklaar
Vloerverwarming en koeling op iedere verdieping
Kunststof kozijnen met triple glas
Elektrisch bedienbare screens en rolluiken
De in-lite tuinverlichting is gemakkelijk uit te breiden
Buitenkranen voor en achter
Gelegen in nieuwbouwwijk ‘Park Triangel’.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Gebruiksoppervlakte woningen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 maart 2024
Verkoopdatum
12 april 2024
Looptijd
18 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.670
Aangeboden sinds
25 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Soort dak
Dwarskap
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
360 m2
Inhoud van de woning
695 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
12 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Schuur/berging, ventilatie, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview