Verkocht

Molenzigt 26 2742 PH Waddinxveen

116m2
Wonen
3
Kamers
124m2
Perceel
2018
Bouwjaar
Wat een heerlijke woning! Deze eengezinswoning ligt op een hoek van een woonblok en heeft een vrije ligging aan de voorzijde. Bij dit woonhuis beschik je over een royaal formaat woonkamer met keuken, twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer op de eerste verdieping en een nog vrij indeelbare zolderverdieping. De woningen aan de Molenzigt kennen een mooie bouwstijl. Onder meer door gebruikmaking van hardhouten kozijnen met roedeverdeling en gecombineerd met het levendige metselwerk, geeft dit aan de woning een vriendelijke uitstraling. De nieuwe wijk Park Triangel ligt zeer strategisch ten opzichte van alle voorzieningen die je maar wenst. Zo vind je op loopafstand winkelcentrum Gouweplein en winkelcentrum Zuidplas, verschillende scholen en het NS station. Via de uitvalswegen ben je heel snel op de A12 en A20.

Begane grond
Je komt bij deze woning via de korte voortuin in een compacte hal. Hier bevindt zich de meterkast (8 groepen), er is voldoende ruimte om de jassen een plek te geven en verder bevindt zich hier de toiletruimte. Deze is ruim opgezet en beschikt over een vrij hangend closet en hoekfontein. Het toilet is gedeeltelijk betegeld. Vervolgens kom je via een deur in de keuken, die zich aan de voorzijde van het huis bevindt.
De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming en PVC. Alle binnendeuren in het huis zijn van het merk Svedex en zijn afgewerkt met zwart deurbeslag en geven aan de woning een luxe uitstraling.
De keuken is L-vormig opgesteld. Als je van koken houdt, kun je hier prima aan de slag met het groot formaat fornuis met 5 pits gaskookplaat en brede oven. Verder beschik je bij deze keuken over een vaatwasser, koel-/vriescombi en afzuigschouw. Vanuit de keuken kijk je leuk uit over de straat en het grote speelveld. De woonkamer is heerlijk ruim. Het totaal formaat van woonkamer en keuken samen bedraagt ongeveer 37,50m2. Er is veel lichtinval in huis. Dit komt door de grote ramen in de keuken, de openslaande deuren met grote ramen in de achtergevel en door de twee extra ramen in de zijgevel. De trap naar de verdieping bevindt zich in een hoek van de woonkamer.

Eerste verdieping
De beide trappen in de woning zijn zwart geschilderd, de wanden in het trappenhuis zijn neutraal wit afgewerkt.
Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers, waarvan de grootste met inloopkast en er is een royale badkamer. Op de slaapkamers en overloop is laminaat drempelloos gelegd. Alle ruimtes beschikken over kantel-/kiepramen, zodat er goed geventileerd kan worden.
De badkamer heeft een luxe uitstraling door fraai tegelwerk op vloer en wanden. Je beschikt hier over een grote inloopdouche met glazen douchewand. Er is een breed wastafelmeubel met groot formaat wastafel. Hierboven vind je een spiegelkast. Verder beschikt de badkamer over een tweede vrij hangend closet. In het verlaagde, gestuukte plafond zijn inbouwspots verwerkt. De zwarte kranen, zwarte radiator en zwarte belijning op de douchewand geven de badkamer een chique en stoere uitstraling.

Tweede verdieping
De zolderverdieping kan nog naar eigen smaak worden ingedeeld. Met een bruikbaar vloeroppervlak van circa 28,00m2 is hier veel ruimte beschikbaar. Alle wanden zijn voorzien van wit spuitwerk en het dakbeschot is in neutraal witte kleur geschilderd. Op de vloer ligt laminaat. Er is een dakraam aanwezig voor ventilatie en daglicht. In een hoek van deze verdieping is de wasmachineaansluiting en hier bevindt zich ook de CV-combiketel (Intergas, HR, bouwjaar 2019) en de box voor de mechanische ventilatie.

Tuin
De achtertuin is mooi aangelegd. Zo zijn er groot formaat (60x60) siertegels toegepast, zodat er veel zitruimte is en de tuin praktisch is in het onderhoud. Langs de randen zijn enkele verhoogde borders gemaakt, zodat er ook “groen” in de tuin aanwezig is. Er is een pergola geplaatst, zodat begroeiing in de zomermaanden voor natuurlijke schaduw kan zorgen. Achterin de tuin staat een houten berging, welke is voorzien van elektra.
Er is natuurlijk ook een achterom aanwezig.

Details
Volledig geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ dubbele beglazing;
Energielabel A;
Vloerverwarming op gehele begane grond;
Nog vrij in te richten zolderverdieping waar twee slaapkamers prima mogelijk zijn;
Door de huidige beperkte hoeveelheid daglicht op de zolderverdieping wordt het daar aanwezige vloeroppervlak conform NEN norm niet meegerekend bij het woonoppervlak. In de kenmerken is het woonoppervlak van begane grond en eerste verdieping (102,20m2 ) en de overige inpandige ruimte op zolder (28,00m2) bij elkaar opgeteld;
Vrije ligging op een hoek met vrij uitzicht over speelgelegenheid;
Winkelcentrum Gouweplein en diverse andere voorzieningen op loopafstand bereikbaar;
Oplevering in overleg, indicatie augustus/september 2024;

Ligging:
De woning ligt op een mooie plek in de wijk Triangel en je kijkt aan de voorzijde vrij uit over de straat en een groot speelveld. Parkeergelegenheid is er direct voor de deur. De woning is op loop- en fietsafstand van winkelcentrum Gouweplein en winkelcentrum Zuidplas. Winkels, scholen, gezondheidscentrum en sportvoorzieningen zijn allen op korte afstand bereikbaar. De nieuwe wijk Park Triangel ligt zeer gunstig ten opzichte van alle voorzieningen. De uitvalswegen naar A12 en A20 zijn snel bereikbaar. De wijk heeft een mooi speelwandelpark met speeleilanden. In deze wijk kunnen kinderen al snel een vriendje vinden.

Afmetingen:
Woonkamer  6,38 x 4.53m (28,90m2)
Keuken  3,14 x 2,74m ( 8,60m2)
Slaapkamer 1  4,56 x 3,23m (14,70m2)
Inloopkast   2,37 x 1,28m ( 3,00m2)
Slaapkamer 2  4,92 x 2,37m (11,65m2)
Badkamer    3,13 x 2,09m ( 6,55m2)
Zolder  6,16 x 4,54m (28,00m2)
Achtertuin 9,60 x 4,85m (46,00m2)
Berging  2,91 x 2,03m ( 5,90m2)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.




Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 februari 2024
Verkoopdatum
26 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.129
Aangeboden sinds
28 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, eind woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
124 m2
Inhoud van de woning
409 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview