Verkocht

Linzenakker 27 2743 EV Waddinxveen

120m2
Wonen
5
Kamers
122m2
Perceel
1986
Bouwjaar
Uitgebouwde woning in de Zuidplas.

Deze uitgebouwde en instapklare woning ligt aan de Linzenakker 27 te Waddinxveen. De woonkamer van dit huis heeft een flinke metamorfose gehad. Zo is de woonkamer met 2,25 meter uitgebouwd en voorzien van een mooie pvc-vloer met vloerverwarming. Ook de keuken aan de voorzijde is voorzien van een nieuwe en gewijzigde indeling. Het ruime schiereiland heeft zijn oriëntatie nu richting de woonkamer, waardoor het koken nog leuker wordt in dit woonhuis. Verder is het toilet in de hal ook geheel vernieuwd en op de eerste verdieping is er een moderne badkamer terug te vinden. Het woonhuis biedt verder drie slaapkamers op de eerste verdieping en één slaapkamer op de zolderverdieping. De zolder is voorzien van een flinke voorzolder met daarin ook aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Boven de zolder is nog een flinke bergvliering aanwezig en op het dak liggen 9 zonnepanelen.

ps. Verkopers hebben voor dit voorjaar nog een schilderbeurt ingepland staan, en jij mag in overleg met de schilder de kleur(en) bepalen.
Begane grond
Globale indeling:
Begane grond: Entree woning met moderne meterkast (12 groepen + 3 aardlekschakelaars), garderobe, trap naar de 1e verdieping en vernieuwd toilet met hangend closet, fonteintje en mechanische ventilatie. De begane grond is geheel voorzien van een mooie donkere PVC-vloer met daaronder vloerverwarming. 2,25 meter uitgebouwde en tuingerichte woonkamer met trapkast en open keuken aan de voorzijde van het huis. De luxe keuken is voor elke kookliefhebber een fijne plek in het huis. Aan de raamzijde is de spoelbak geplaatst en je kookt aan de woonkamerzijde. De keuken is voorzien van allerlei inbouwapparatuur en met de extra inbouwkasten aan de woonkamerzijde is er bergruimte genoeg. Verder zijn alle binnendeuren vernieuwd en zijn de wanden op de begane grond afgewerkt met stuukwerk. In het uitgebouwde gedeelte van de woonkamer zijn inbouwspots gemonteerd in het plafond.

Eerste verdieping
Eerste verdieping: Overloop met vaste trap naar de zolderverdieping. Eén slaapkamer aan de voorzijde (274 x 329 cm) van de woning en twee aan de achterzijde (204 x 413 en 274 x 509 cm). Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en de grootste slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een leuk balkon. De badkamer is in 2008 geheel vernieuwd en nu ingericht met een ruime inloopdouche, 2de toilet, wastafelmeubel en handdoekradiator. De badkamer is mechanisch geventileerd maar heeft ook nog een “klapraampje” voor extra ventilatie.

Tweede verdieping
Tweede verdieping: ruime voorzolder met o.a. de opstelplaats voor de centrale verwarming (Remeha Avanta HR, bouwjaar 2015), mechanische ventilatie en de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Vanuit de voorzolder middels een steektrap toegang tot de bergzolder. Verder is er op deze zolder een enorme slaapkamer aanwezig van 252 x 850 cm. Deze kamer is voorzien van een Veluxvenster en kan eventueel nog gesplitst worden in twee aparte kamers.

Tuin
De 9,5 meter diepe, zonnige achtertuin is in grotendeels voorzien van straatwerk en met een terras aan de kant van de berging. Verder zijn er diverse vaste planten aanwezig in de verhoogde borders van de tuin. De tuin is gelegen op het noordwesten en heeft een achterom en een stenen berging. Ook een buitenkraan ontbreekt niet. De geheel bestrate voortuin heeft een diepte van 2,5 meter en is gelegen aan een trottoir met fietspad.

Details
Bijzonderheden: De Linzenakker is een rustige straat. Dit komt omdat alleen fietsverkeer is toegestaan. De woning ligt in de woonwijk “de Zuidplas” op loopafstand van het winkelcentrum met onder andere de Plusmarkt en de Aldi. De basisscholen liggen letterlijk direct om de hoek. Ook het voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen veilig bereikbaar. De woning ligt op slechts 5 minuten rijden van de A12. Ook de A20 en A4 zijn goed bereikbaar. De oplevering is in overleg met de verkopers, indicatie maart 2024. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan is dit de uitgelezen kans; maak nu een afspraak met ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 januari 2024
Verkoopdatum
29 februari 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.542
Aangeboden sinds
23 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
122 m2
Inhoud van de woning
410 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview