Verkocht

De Akker 13 2743 DR Waddinxveen

91m2
Wonen
5
Kamers
125m2
Perceel
1984
Bouwjaar
Ben je opzoek naar een starters woning in een superleuke wijk, kom dan gerust een keer kijken op de Akker 13 in Waddinxveen.

De achtertuin is diep en gelegen op het noordoosten en er is parkeergelegenheid direct voor de deur. De keuken is gelegen aan de achterzijde en de woonkamer aan de voorzijde. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en op zolder is een extra slaapkamer.

Deze woning heeft nog volop mogelijkheden voor uitbreiding. De diepe achtertuin geeft mogelijkheden voor het plaatsen van een uitbouw.
Op slechts 4 minuten lopen vind je het winkelcentrum en de verschillende basisscholen. Deze 5 kamer eengezinswoning is in 1984 gebouwd op een perceel van 125 m2.
Begane grond
De globale indeling is als volgt:

Begane grond: Entree/hal met garderobe, meterkast met 7 groepen en dubbele aardlekschakelaar. Toegang tot de woonkamer. Bij dit type huis bevindt de woonkamer zich aan de voorzijde en kijk je uit op het straatbeeld. Aan de achterzijde vind je de keuken en eetkamer. De trapopgang met de trapkast is centraal in het huis gesitueerd. De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming.
De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van een koel/vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser en een kookplaat met erboven een afzuigkap.

1e verdieping: overloop met toegang tot de betegelde badkamer met douchehoek, wastafelmeubel en handdoekradiator en 2de toilet. De verdieping is verder ingedeeld met één slaapkamer aan de achterzijde en twee slaapkamers aan de voorzijde. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakkapel.

Zolderverdieping: Overloop met dakvenster, aansluitingen voor de wasmachine en droger en bergruimte achter de knieschotten. Tevens zijn hier de cv-ketel (Vailliant EcoTek uit 2021) en de mechanische ventilatie unit geplaatst. De ruime slaapkamer op zolder heeft een Velux dakvenster. Tevens is de kamer afgewerkt met een laminaatvloer.

Details
Tuin en ligging: Deze tuin heeft een prima oppervlakte. De stenen berging heeft een oppervlakte van 5 m2 en is voorzien van elektra. Via de achtertuin kunnen de bewoners parkeren.

Bijzonderheden:
De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming met een plavuizenvloer. De gevelkozijnen zijn uitgevoerd van hout en op de klep raampjes na voorzien van isolatieglas. De cv installatie is van 2021 en het schilderwerk is uitgevoerd in 2022.

De woning ligt in een woonerf (30 km zone) dichtbij een speelplein en veld. Ligging van de woning op slechts enkele minuten lopen van de basisscholen. Ook het voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen veilig bereikbaar. Supermarkt, apotheek, winkels, sporthal en buurthuis zijn op loopafstand. De woning bevindt zich nabij de uitvalswegen naar de snelwegen in de Randstad.

De oplevering kan op korte termijn.



Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 januari 2024
Verkoopdatum
28 maart 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.905
Aangeboden sinds
12 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
125 m2
Inhoud van de woning
309 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
1 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview