Vogelenzangseweg 366 2114 CL Vogelenzang

83m2
Wonen
3
Kamers
151m2
Perceel
1923
Bouwjaar
Ruimte, rust en uitstraling. Deze woning heeft het allemaal! Deze leuke tussenwoning zou u zo maar eens kunnen geven waar u al zolang naar op zoek bent. De woning biedt u de gelegenheid om geheel naar eigen smaak in te richten. Houdt u meer van authentiek en karakter? Dan hoeft u waarschijnlijk maar slechts een paar aanpassingen te doen! De 6 zonnepanelen uit 2016 maken deze woning ook nog eens energiezuinig.

Vogelenzang maakt deel uit van de gemeente Bloemendaal en ligt aan de rand van het duingebied. Haarlem, Hoofddorp, Heemstede en Hillegom zijn nabij gelegen steden, waardoor de woning ook ideaal is voor woon- werkverkeer. De Amsterdamse Waterleidingduinen, bossen en bollenvelden maken het mogelijk om hier eindeloos te fietsen of te wandelen.

De entree
Middels de voortuin heeft u toegang tot de ontvangsthal. De ontvangthal is voorzien van een trapkast en de meterkast. Tevens geeft deze ruimte toegang naar de woonkamer en het toilet. De wand is afgewerkt met een sierlijke, groene lambrisering tot ellebooghoogte. Naar het plafond toe is er gekozen voor wit schilderwerk op de wanden. Het toilet heeft een moderne uitstraling doordat er is gekozen voor en grijs/witte tegelcombinatie met een zwevend toilet en fontein.

De woonkamer
Deze ruime woonkamer is afgewerkt met lichte wanden en eveneens een licht plafond. Wat enorm veel sfeer geeft aan de woonkamer, is de houtkachel. Deze staat tegen een natuurstenen wand, wat echt een open haard beleving geeft! De woonkamer is voorzien van een eethoek aan de voorzijde van de woning. Tevens zijn er ook eetmogelijkheden gecreëerd bij de open keuken, waar een 3-zits eetbar is geplaatst. Deze matcht perfect bij de open haard doordat er is gekozen voor de zelfde natuurstenen afwerking. De woonkamer geeft tevens toegang naar de tuin en de vaste trap naar de eerste verdieping.

De keuken
In de keuken is er voor een landelijke sfeer gekozen. De gebroken witte sierpanelen aan de kasten, het houten werkblad en het natuursteen op de 3-zits eetbar volstaan dan ook perfect in deze ruimte! De wandzijde is voorzien van een ruim werkblad met RVS spoelbak, gebroken witte tegels als spatrand en een 4-pits gas-kookplaat. Tevens zijn de oven, koelkast en de RVS afzuigkap netjes ingebouwd tussen de vele opbergkasten. Aan de barzijde is extra werkruimte gecreëerd door nog een werkblad te plaatsten. De ruimte hieronder wordt gebruikt voor het plaatsen van de vaatwasser en de was- en droogcombinatie.

De eerste verdieping
Middels de vaste trap vanuit de woonkamer betreedt u de overloop. De overloop biedt toegang naar de badkamer en de twee slaapkamers. De overloop heeft een afwerking met houten panelen aan de wanden voorzien van gebroken wit schilderwerk.

De slaapkamers
Beide slaapkamers zijn voorzien van een donker eiken laminaatvloer en hebben lichte afwerking op de wanden. De grote slaapkamer heeft een prettige licht inval met 3 ramen, waarvan er 2 openslaand zijn. Tevens is deze ruimte voorzien van een ruime inbouwkast en een kast met de CV installatie. Ook de tweede slaapkamer heeft een prettige lichtinval. Deze is voorzien van 2 ramen waarvan er 1 openslaand is.

De badkamer
Ook deze ruimte is gemoderniseerd! De vloer is betegeld met grote, donkergrijze vloertegels. Aan de wanden is er gekozen voor een combinatie van lichtgrijze en witte wandtegels. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, zweef toilet, badmeubel met spiegel en een design radiator. Middels de inbouwspots heeft u tevens overal een goede belichting. De ventilatie is te regelen middels het openslaande raam en het mechanische ventilatiesysteem.

De tuin
De ruime tuin (51 m2) is gelegen op het zonnige westen is voorzien van een stenen berging (13,4 m2) met van elektra. Middels de deur in de berging heeft u toegang naar de achterom.

Wat maakt deze woning zo leuk?
- Vogelenzang heeft een rustige, groenrijke ligging met de Amsterdamse Waterleidingduinen op steenworp afstand
- Nabij uitvalswegen naar Zandvoort, Haarlem en Hoofddorp
- Moderne toilet en badkamer
- Ruime woonkamer en leuke eetbar aan de keuken
- Maar liefst 6 zonnepanelen maken deze woning energie zuinig
- Ruime zonnige tuin op het westen

Je huis verkopen? Dat doen wij graag voor je! De Huizenbemiddelaar jouw makelaar voor Vogelenzang en omstreken! Wij bieden volledige verkoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen je graag meer.











Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.554
Aangeboden sinds
4 december 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
151 m2
Inhoud van de woning
250 m3
Oppervlakte externe bergruimte
13 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview