Leutherweg 43 5915 CA Venlo

327m2
Wonen
9
Kamers
240m2
Perceel
1906
Bouwjaar
Zoekt u een woonhuis met veel ruimte en met karakter, dan is deze vooroorlogse woning wellicht iets voor u. Met een woonoppervlakte van maar liefst 328 m2 biedt deze uit 1906 daterende tussenwoning een overvloed aan mogelijkheden. Zo kunt u hier eenvoudig uw bedrijf of praktijk aan huis realiseren maar ook voor dubbele bewoning of mantelzorg is deze woning uitermate geschikt. De woning is levensloopbestendig, goed onderhouden, mooi afgewerkt, voorzien van 16 zonnepanelen en geheel voorzien van dubbele beglazing.
Graag nodigen wij u uit om dit bijzondere object met zijn unieke mogelijkheden te bezichtigen.
Begane grond
Binnen treft u een goed onderhouden interieur aan waarbij veel aandacht is besteed aan functionaliteit en comfort.

Begane grond:
De royale hal met tegelvloer biedt toegang tot de moderne toiletruimte, de eerste verdieping, het souterrain, de keuken en de woonkamer. De keurig afgewerkte woonkamer met veel lichtinval en uitzicht op de overdekte patio is voorzien van een natuurstenen tegelvloer en gashaard. De gesloten keuken is voorzien van een inbouwkeuken met natuurstenen aanrechtblad inclusief diverse apparatuur en biedt toegang tot een portaal waar u de HR gas c.v. combiketel aantreft. Vanuit het portaal komt u in een ruime slaapkamer met fraaie tegelvloer en en-suite badkamer. Tevens is vanuit deze slaapkamer de 1e verdieping bereikbaar. De rondom betegelde moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, een vaste wastafel met meubel en een zwevend toilet.
Via zowel de inpandige garage als het portaal in de woning is de patio en achtergelegen werkruimte te bereiken. Zowel patio als werkruimte kunnen dienst doen voor het uitoefenen van diverse werk- en/of hobby gerelateerde bezigheden.

Eerste verdieping
De eerste verdieping bestaat uit 2 afzonderlijk bereikbare delen. Via de hal op de begane grond komt u op de overloop welke toegang biedt tot 4 royale slaapkamers, een eenvoudige badkamer en een berging. De ruime slaapkamers beschikken over een keurige laminaatvloer en de badkamer is voorzien van een douchecabine, een staand closet en een vaste wastafel. Via de berging is middels een vlizotrap de vliering bereikbaar.

Het 2e deel op deze verdieping bereikt u via de slaapkamer op de begane grond. Een kleine overloop biedt hier toegang tot een ruime slaapkamer met laminaatvloer en een terraskamer. Tot slot treft u hier een royaal dakterras (38 m2) aan, welke te bereiken is vanuit de terraskamer.


Tweede verdieping
Via vlizotrap te bereiken vliering.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.675
Aangeboden sinds
15 september 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
240 m2
Inhoud van de woning
1505 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
38 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
47 m2

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
7
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Ventilatie, rolluiken

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview