Varenmos 82 3904 JX Veenendaal

204m2
Wonen
7
Kamers
390m2
Perceel
1996
Bouwjaar
Unieke, ruime twee-onder-een-kapwoning aan de Varenmos 82 te Veenendaal! Met een totaal woonoppervlakte van ruim 206m2, maar liefst zes slaapkamers, een riante woonkamer, moderne keuken en badkamer, ruime achtertuin met berging en een eigen oprit, is deze woning de perfecte combinatie van comfort en ruimte op een fraai gelegen locatie.

Gelegen in de wijk Petenbos, aan de rand van Veenendaal, ligt deze woning in een levendige, kindvriendelijke buurt. De aanwezigheid van supermarkten, scholen, openbaar vervoer en natuurgebieden op korte afstand maakt het tot een tactisch gelegen locatie. De woning heeft een uitstekende bereikbaarheid vanaf de snelweg en uitvalswegen in de richting van Rhenen en Ede zijn eenvoudig te bereiken. Naast een eigen oprit is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning arriveert u in een ruime entree. Hier is de toiletruimte, meterkas en de trap naar de 1e verdieping gesitueerd. De toiletruimte is goed onderhouden en voorzien van een zwevend toilet met wastafel. De entree is middels een deur afgescheiden van de woonkamer.

Souterrain:
Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot het souterrain, waar een werk- of hobbyruimte gerealiseerd is. In het verlengde van deze ruimte is de bijkeuken aanwezig, voorzien van een witgoedaansluiting, aanrecht met spoelbak en ingebouwde kast. Tevens biedt deze ruimte toegang tot de achtertuin.

Woonkamer:
Bij binnenkomst van de woonkamer staat u in het hart van de woning. De woonkamer is ruim, heeft een open indeling en wordt dankzij de vele raampartijen van veel natuurlijk daglicht voorzien. De woonkamer biedt voldoende mogelijkheden voor het inrichten van een royale zithoek.

Keuken en eetkamer:
In het verlengde van de woonkamer bevindt zich de open keuken en eetkamer. De nieuwe, moderne keuken, voorzien van allerhande inbouwapparatuur en een riant kookeiland is met recht een waar hoogtepunt in de woning. Met een natuursteen aanrechtblad, inductiekookplaat met afzuiging, ingebouwde ovens, koelkast en vaatwasser, spoelbak met Quooker kraan, greep loze keukenkasten, klimaatkast en een matzwarte wandkast, is de keuken van alle gemakken voorzien.
De eetkamer grenst aan de keuken en is ruim genoeg voor het plaatsen van een 6-persoons eettafel. De eetkamer biedt dankzij de schuifdeur toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
Vanuit de hal betreedt u de 1e verdieping, waar drie slaapkamers en de badkamer zijn gesitueerd. De overige slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gesitueerd, te bereiken via de trap bij het souterrain.

De slaapkamers zijn ruim, goed onderhouden en beschikken over een laminaatvloer. Daarnaast bieden ze voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed, bureau of opbergmeubel.
De slaapkamer boven het souterrain is voorzien van een airco. Desgewenst kan één van de slaapkamers als hobby- of werkruimte fungeren.

De badkamer, welke aan de overloop grenst, is strak afgewerkt, volledig betegeld en voorzien van luxe vloer- en wandtegels. Daarnaast beschikt de badkamer over een inloopdouche met glazen wand, zwevend toilet, dubbele wastafel met spiegel en opbergmeubel. Hiermee is de badkamer van alle gemakken voorzien.

2e verdieping:
De trap op de overloop begeleidt u naar de 2e verdieping, waar nog een extra slaapkamer is gesitueerd. Deze bevindt zich in de punt van het dak en is eveneens goed onderhouden en voorzien van een laminaten vloer. Het schuine dak belemmert de stahoogte niet. Tevens is op deze verdieping de Cv-ketel gesitueerd.

Buiten:
Naast de vele hoogtepunten binnen, beschikt deze woning over een riante buitenruimte. Grotendeels bestraat, maar ook voorzien van veel planten, gras en bomen, is het een levendige, zonnige achtertuin waar u geniet van de zonuren op een dag. De tuin leent zich perfect voor het plaatsen van een ruime lounge set of buitentafel en beschikt daarnaast over een externe bergruimte van 23,50m2, geschikt om fietsen of tuinspullen te stallen. Een stevige, houten schutting voorziet de tuin van extra privacy. Middels de poort kan de tuin betreden en verlaten worden.

Algemene gegevens
- Type woning: Twee onder een kap woning
- Bouwjaar: 1996
- Verbouwjaar: 2023
- Aantal kamers: 7
- Aantal slaapkamers: 6 waarvan 1 werkkamer in de uitbouw
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: minstens twee auto's op eigen terrein
- Aanwezig: dakkapel/berging
- Ligging tuin: zuid
- Tuin bereik: voor en opzij

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: 2 x Remeha Tzerra Ace 28c 2021
- Verwarmvoorziening: 2 x Remeha Tzerra Ace 29c 2021
- Vloerverwarming: op de begane grond grotendeels aanwezig
- Voorzieningen: airco/vliering
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel, TV kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.167
Aangeboden sinds
1 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
390 m2
Inhoud van de woning
731 m3
Oppervlakte externe bergruimte
24 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
22 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, rolluiken, kabel-tv, glasvezel, airconditioning, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview