Verkocht

Van Maerlantstraat 17 3906 EL Veenendaal

114m2
Wonen
5
Kamers
141m2
Perceel
1991
Bouwjaar
Kijk binnen in deze verrassend ruime tussenwoning aan de Van Maerlantstraat 17 in Veenendaal. Deze sfeervolle en uitgebouwde gezinswoning is de ideale uitvalbasis voor u en uw gezin. Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Veenendaal-West, op korte afstand van winkelcentrum “De Ellekoot”, scholen en diverse speel- en sportgelegenheden.

De woning beschikt over een uitgebouwde woonkamer, moderne keuken, vier volwaardige slaapkamers en een stijlvolle badkamer. De vele extra bergruimte en praktische wasruimte (gemakkelijk om te bouwen tot 5de slaapkamer) maken dit tot een ideale gezinswoning. De zonnige achtertuin met berging, maakt het plaatje compleet. De perfecte mix tussen ruimte en comfort op een toplocatie in Veenendaal.

Gelegen in de geliefde wijk Veenendaal-West, ligt deze woning aan de rustige Van Maerlantstraat. In de directe omgeving vindt u winkelcentrum De Ellekoot, diverse scholen, sportclubs en Ov-voorzieningen (treinstation op loopafstand). Het centrum van Veenendaal is per fiets binnen enkele minuten te bereiken. Dit maakt het tot een tactisch gelegen woning. De woning is eenvoudig te bereiken en uitvalswegen in de richting van Ede en Rhenen zijn nabij. In de straat is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Entree:
Na het betreden van de voordeur arriveert u in een ruime hal. Hier zijn de toilet, trap naar de 1e verdieping en de meterkast gesitueerd. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een hangend toilet en wastafel.

Woonkamer:
Zodra u de woonkamer binnenstapt, valt de hoeveelheid natuurlijk daglicht direct op. Grote raampartijen aan voor- en achterzijde voorzien de woonkamer van veel licht. De woonkamer heeft een open indeling en biedt hierdoor voldoende mogelijkheden voor het inrichten van een royale zithoek alsmede een eetkamer waar met gemak een ruime eettafel geplaatst kan worden. De woonkamer is uitgebouwd.

Keuken:
De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en biedt uitzicht op de straatkant. Voorzien van een L-vormig aanrecht en allerhande inbouwapparatuur, waaronder een gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven, koelkast, vaatwasmachine en spoelbak, is de keuken van alle gemakken voorzien. Lades en kastjes voorzien de keuken van slimme opbergmogelijkheden.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn goed afgewerkt, beschikken over een laminaten vloer en worden van veel natuurlijk daglicht voorzien. Ze bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel.

Centraal op de 1e verdieping bevindt zich de badkamer. Deze is modern, voorzien van vloer- en wandtegel en beschikt over een douchecabine met glazen wand, zwevend toilet, dubbele wastafel met spiegel, opbergmeubel en handdoekradiator.

2e verdieping:
De trap op de overloop begeleidt u naar de 2e verdieping, waar nog een extra slaapkamer is gesitueerd. Deze is eveneens goed onderhouden, ruim en voorzien van een laminaten vloer. De extra kamer, waar de Cv-ketel is gesitueerd, beschikt over een witgoedaansluiting en is hierdoor multi-inzetbaar. Desgewenst kan deze ruimte fungeren als slaapkamer.

Buiten:
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de zonnige achtertuin. Deze is deels bestraat, maar ook voorzien van veel groen. Dit maakt het tot een levendige tuin. De tuin beschikt over een aangelegd terras, welke plaats biedt om een lounge set of buitentafel te plaatsen. Een zonnescherm voorziet u van schaduw op warme dagen. Achterin de tuin is een berging aanwezig, geschikt om fietsen of tuinspullen te stallen. Middels de poort kan de tuin betreden en verlaten worden.

Algemene gegevens
- Type woning: tussenwoning
- Bouwjaar: 1991
- Verbouwjaar: 2013 geheel gemoderniseerd en 2021 uitgebouwd
- Aantal kamers: 5 (6 is mogelijk)
- Aantal slaapkamers: 4 (5 is mogelijk)
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: in de directe omgeving
- Aanwezig: aanbouw, vrijstaande stenen berging en overkapping
- Ligging tuin: zuidoost
- Tuin bereik: voor/achter/opzij

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening:HR cv-ketel Remeha Avanta bouwjaar 2020/2021
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel, Remeha Avanta bouwjaar 2020/2021
- Vloerverwarming: niet aanwezig
- Zonnepanelen: niet aanwezig
- Voorzieningen: buitenzonwering (zonnescherm)
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel aanwezig
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 maart 2024
Verkoopdatum
9 april 2024
Looptijd
13 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.904
Aangeboden sinds
27 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
141 m2
Inhoud van de woning
404 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
1 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, buitenzonwering, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview