Verkocht

Plantagelaan 15 3903 XL Veenendaal

104m2
Wonen
5
Kamers
120m2
Perceel
1993
Bouwjaar
Kijk binnen in deze gemoderniseerde gezinswoning aan de Plantagelaan 15 in Veenendaal. Met een totale gebruikersoppervlakte van 103m2, vier slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, zonnige achtertuin met overkapping en berging, is dit de ideale woning voor stellen of jonge gezinnen met wensen voor gezinsuitbreiding. Zonnepanelen maken de woning energiezuinig en toekomstbestendig.

Gelegen in de gewilde buurt Het Ambacht ligt deze woning aan de Plantagelaan.
Een kindvriendelijk hofje, waar veel jonge gezinnen woonachtig zijn. In de nabije omgeving zijn scholen, sportclubs, speeltuinen, alledaagse winkels en supermarkten aanwezig. Dit maakt het tot een tactisch gelegen locatie. Tevens zijn OV-voorzieningen nabij gelegen en heeft de woning een uitstekende bereikbaarheid. Het centrum van Veenendaal is per fiets binnen enkele minuten te bereiken. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Entree:
Bij binnenkomst in de woning arriveert u in een knusse entree, waar ruimte is voor een kapstok of opbergmeubel. De entree is middels een deur gescheiden van de woonkamer.

Woonkamer:
Zodra u de woonkamer betreedt, staat u in het hart van de woning. De woonkamer heeft een open indeling en grenst aan de leefkeuken. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor het inrichten van een royale zithoek en een eetkamer waar met gemak een 6-persoons eettafel geplaatst kan worden. De ingebouwde tv en aanwezige haard zijn ware eyecatchers in de ruimte.

Keuken:
Grenzend aan de tuindeuren bevindt zich de moderne leefkeuken. Voorzien van een inductiekookplaat met afzuiging, ingebouwde combi-oven, koelkast, vaatwasmachine en spoelbak, is de keuken instap klaar. Een natuursteenlook keukenblad en matzwarte afwerkingen voorzien de keuken van een luxe uitstraling. De kastjes en lades voorzien de keuken van slimme opbergmogelijkheden.

Hal:
De hal biedt toegang tot de separate toiletruimte en de trap naar de 1e verdieping. De toiletruimte is volledig betegeld, goed onderhouden en voorzien van een zwevend toilet.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn elk strak afgewerkt, voorzien van een vinyl vloer en worden van veel natuurlijk daglicht voorzien. Elke slaapkamer biedt tevens voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel. Eén slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kastruimte.

Badkamer:
De badkamer is modern, afgewerkt met vloer- en wandtegels en is goed onderhouden. Voorzien van een ligbad, douchecabine met glazen wand, zwevend toilet, wastafel met spiegel en opbergmeubel, is de badkamer instap klaar en van alle gemakken voorzien.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich nog een tweede slaapkamer. Deze is eveneens goed onderhouden en voorzien van veel natuurlijk daglicht. De slaapkamer is ruim en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen zowel een bed als een opbergmeubel en bureau.
Knieschotkasten voorzien de ruimte van slimme opbergmogelijkheden.

Middels een losse trap kan de zolderruimte op de overloop betreden worden. Deze ruimte leent zich perfect als extra opbergruimte.

Buiten:
Vanuit de keuken is de tuin te betreden. Deze is goed onderhouden, deels bestraat en hiermee onderhoudsarm. De grasmat en bomen maken het tot een levendige tuin. De overkapping maakt het mogelijk om het hele jaar door buiten te genieten. De externe berging van 6m2 leent zich perfect voor het stallen van fietsen of tuinspullen en is in 2023 voorzien van een zolder. Middels de poort kan de tuin betreden en verlaten worden.

Algemene gegevens
- Type woning: middenwoning
- Bouwjaar: 1993
- Verbouwjaar: 2021
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: openbaar terrein
- Aanwezig: dakkapel
- Ligging tuin: zuid/west
- Tuin bereik: achterom

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Remeha Tzerra 2016
- Verwarmvoorziening: Remeha Tzerra 2016
- Vloerverwarming: aanwezig op de begane grond en badkamer
- Zonnepanelen: 10 stuks
- Voorzieningen: airco/buitenzonwering/vliering
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 maart 2024
Verkoopdatum
16 april 2024
Looptijd
21 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.087
Aangeboden sinds
26 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
120 m2
Inhoud van de woning
168 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, glasvezel, buitenzonwering, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview