Verkocht

De Splitting 8 3901 KR Veenendaal

138m2
Wonen
6
Kamers
211m2
Perceel
1972
Bouwjaar
Laat u verrassen door deze ruime tussenwoning aan De Splitting 8! Met maar liefst vijf slaapkamers, een ruime woonkamer, moderne keuken en badkamer en een riante achtertuin met berging en tuinhuis, is dit de ideale woning voor starters of gezinnen met eventuele wensen voor gezinsuitbreiding.

Gelegen in de buurt Engelenburg, nabij het centrum van Veenendaal, ligt deze woning in een groene, autoluwe straat met veel jonge gezinnen. De aanwezigheid van scholen, een kinderopvang, supermarkten, Ov-voorzieningen en sportclubs, maakt het tot een tactische locatie. De omgeving is tevens voorzien van veel natuurgebieden, ideaal om de rust op te zoeken. De woning heeft een uitstekende bereikbaarheid en uitvalswegen zijn eenvoudig te bereiken. Tevens is er in de straat voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:

Begane grond:
Via de voortuin betreedt u de woning, waarna u in een ruime, goed afgewerkte entree staat. Deze biedt toegang tot de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. De entree is ruim genoeg voor het plaatsen van een kapstok of opbergmeubel en is middels een deur gescheiden van de woonkamer.

Woonkamer:
Bij binnenkomst in de woonkamer staat u in het hart van de woning. De woonkamer is ruim, heeft een open indeling en is bijna 10 meter lang. Dit biedt voldoende ruimte voor het inrichten van een royale zithoek. De woonkamer is voorzien van een hoogwaardige pvc vloer en beschikt over een airco.

Keuken:
Te midden van de woon- en eetkamer bevindt zich de open keuken. Deze is modern, voorzien van een L-vormig aanrecht en beschikt over allerhande inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat met afzuigkap, oven, koelkast met vriesfunctie, vaatwasmachine en spoelbak met kraan. Tevens is er voldoende opbergruimte aanwezig in de keukenkastjes rondom het aanrechtblad.

Eetkamer en gang:
Grenzend aan de keuken bevindt zich de eetkamer, welke ruim genoeg is voor het plaatsen van een 6-persoons eettafel. De eetkamer kijkt uit op de riante achtertuin en biedt toegang tot de gang, waar eveneens de separate toiletruimte is gesitueerd. De toiletruimte is goed afgewerkt en beschikt over een zwevend toilet.

1e verdieping:
Middels de vaste trap in de hal betreedt u de 1e verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn ruim en worden van veel natuurlijk daglicht voorzien. Tevens zijn er elektrisch bedienbare rolluiken aangebracht op de slaapkamers aan de achterzijde. Daarnaast beschikken ze over een laminaten vloer en bieden ze voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel. Desgewenst kan een slaapkamer ook als hobby- of werkruimte fungeren. De ouderslaapkamer en de overloop beschikken over airco.

Badkamer:
Grenzend aan de overloop is de badkamer gesitueerd. Deze is modern en heeft een luxe uitstraling dankzij de vloer- en wandtegels. De badkamer beschikt over een inloopdouche met glazen wand, zwevend toilet, vloerverwarming, dubbele wastafel met spiegel en opbergmeubels. Hiermee is de badkamer instap klaar en van alle gemakken voorzien.

2e verdieping:
De trap op de overloop begeleidt u naar de 2e verdieping, waar zich nog twee slaapkamers bevinden. De grote slaapkamer is voorzien van een laminaten vloer, een ingebouwde kastruimte en beschikt over een airco. Ondanks dat deze slaapkamer zich in de punt van het dak bevindt, belemmert dit de stahoogte niet. De dakkapel beschikt over elektrisch bedienbare rolluiken
De andere slaapkamer kan als hobby- of werkruimte fungeren. Hier is tevens de Cv-ketel gesitueerd.
De aanwezigheid van een witgoedaansluiting op de overloop maakt deze verdieping multi-inzetbaar.

Buiten:
Het hoogtepunt van deze woning bevindt zich buiten, namelijk de riante achtertuin inclusief externe berging en tuinhuis. Vanuit de gang en de eetkamer kan de tuin worden betreden. Daarbij staat u op het aangelegde terras. Deze ruimte leent zich perfect voor het plaatsen van een buitentafel. De achtertuin is grotendeels bestraat, maar beschikt ook over veel groen, wat het tot een levendige tuin maakt. Achterin de tuin is een externe berging aanwezig, geschikt voor het stallen van fietsen of buitenspullen. Het tuinhuis, inclusief glazen schuifdeur, maakt het mogelijk om het hele jaar door buiten te genieten en is een ware eyecatcher in de tuin.
Middels de poort kan tuin betreden en verlaten worden.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 137,50 m2
- Inhoud: 561,36m3
- Vijf slaapkamers
- 10 Zonnepanelen gelegen op dak van de schuur
- Kruipruimte voorzien van schelpen isolatie
- Badkamer vernieuwd in 2019
- Bouwjaar ketel 2023
- Airco’s uit 2022 (verwarmen/koelen) aanwezig in woonkamer en 3 slaapkamers
- Ruime woon- en eetkamer
- Moderne keuken met allerhande inbouwapparatuur
- Moderne badkamer
- Riante achtertuin met externe berging en tuinhuis
- Gelegen in een rustige wijk
- Nabij scholen, supermarkten, alledaagse winkels en sportvoorzieningen
- Voldoende parkeergelegenheid in de straat

Algemene gegevens
- Type woning: tussenwoning
- Bouwjaar: 1972
- Verbouwjaar: 2023
- Aantal kamers: 6
- Aantal slaapkamers: 5
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: voor de woning op openbaar terrein
- Aanwezig: dakkapel/berging
- Ligging tuin: zuid
- Tuin bereik: achterom

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Remeha Avanta Ace 28, bj 2023
- Verwarmvoorziening: Remeha Avanta Ace 28, bj 2023
- Vloerverwarming: Begane grond en badkamer
- Zonnepanelen: 10 stuks
- Voorzieningen: airco/alarminstallatie/buitenzonwering/domotica/kelder/vliering
- Mechanische ventilatie: Aanwezig
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel/deels
- Glasvezel kabel, TV kabel
- Kozijnen: hout/kunststof/aluminium

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 februari 2024
Verkoopdatum
1 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.152
Aangeboden sinds
2 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
211 m2
Inhoud van de woning
561 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
21 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, rolluiken, kabel-tv, glasvezel, buitenzonwering, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview